Zvijezda 09 danas je podnijela Okružnom javnom tužilaštvu u Bijeljini krivičnu prijavu protiv Kompred a.d Ugljevik i NN lica zbog obustave snabdijevanja vode stadiona u Ugljeviku u toku meča Zvijezde 09 i Trabzona u okviru omladinske Lige Šampiona.

Saopštenje Zvijezde 09 povodom skandalozne situacije prenosimo vam u cijelosti:

“FK Zvijezda 09 je danas podnio Okružnom javnom tužilaštvu u Bijeljini krivičnu prijavu protiv Kompred a.d. Ugljevik i NN lica zbog toga što su bez ikakvog razloga obustavili snabdijevanje vodom stadiona u Ugljeviku u trenutku kad se odvijala međunarodna utakmica između Zvijezde 09 i Trabzonspor iz Turske. 

Ovim nezakonitim radnjama je izazvana opasnost po život ljudi i imovinu većeg obima i nanesena velika šteta međunarodnom ugledu Zvijezde 09.

Budući da je Boris Stanišić kao vlasnik stadiona i predsjednik uprave Zvijezde 09, još 29.09.2021. godine cijeli slučaj prijavio Policijskoj stanici Ugljevik, koja se pravdala da nije nadležna, Zvijezda 09 očekuje od nadležnog tužioca da postupi po zakonu, sprovede istragu i slučaj u cjelosti rasvjetli u interesu svih građana i pravde”, navodi se u saopštenju ekipe iz Etno sela Stanišići.

(Reprezentacija.ba)