Nije previše sadržajan sportski dan, ali i pored toga mogu da se proberu zanimljivi mečevi. Bukmejkeri Mozzarta su izdvojili dva.

Spremne su pojačane kvote za derbi meč polufinala Lige nacija između Italije i Španije, ali i za duel afričkih kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo između Sudana i Gvineje.

Uživajte i zaradite uz najveće kvote na planeti u Mozzartu

ITALIJA – ŠPANIJA (SRIJEDA, 20.45), KEC 2,45

Repriza polufinala Evropskog prvenstva u okviru polufinala Lige nacija. Italija dočekuje Španiju, koja će silno željeti da se osveti Azurima za eliminaciju na prestižnom takmičenju. Italija je potom i osvojila Euro, demonstriravši samouvjerenost, a jedina utakmica u kojoj su momci Roberta Mančinija odustali od kontrole igre bila je baš protiv Crvene furije, koja je bila najteža prepreka za njegovu ekipu. U kvalifikacijama za Mundijal Italija je poslije šest kola praktično obezbijedila ulaznicu na Svjetsko prvenstvo sa četiri pobjede i dva remija. Sa druge strane, reprezentacija Španije zabilježila je četiri pobjede i po jedan remi i poraz, i prva je na tabeli.

——————————

Misliš da poznaješ fudbal bolje od drugih?Mozzart Prognozzer ti pruža šansu da to i dokažeš i osvajaš vrijedne nagrade svake nedjelje!Odigraj odmah potpuno besplatno!

——————————

SUDAN – GVINEJA (SRIJEDA, 18.00), DVOJKA 1,85

Reprezentacija Sudana dugo se pripremala za aktuelne kvalifikacije za Mundijal, ali ipak nije uspjela da se dokaže u Grupi I. Poslije dva kola je praktično izgubila sve šanse da dođe do završne faze. Sudanci su u prvom kolu izgubili od Maroka 2:0, a zatim nisu uspjeli da se nose sa Gvinejom Bisao primivši tri gola do kraja prvog poluvremena (4:2). Danas dočekuju Gvineju, koja je odigrala samo jedan meč i u njemu remizirala sa Gvinejom Bisao. Gvineja je doživela samo jedan poraz na pet posljednjih duela u svim takmičenjima, a na protekla tri je neporažena.

Uživajte i zaradite uz najveće kvote na svijetu u Mozzartu. Registraciju za onlajn klađenje možete započeti ovdje.

NAPOMENAKvote su podložne promjenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svijetu.

(Sponzorisani tekst, 18+)