Sportska kladionica Meridian napravili je pravu „eksploziju“. Svi ljubitelji sportskog klađenja, od sad u kladionici Meridian imaju priliku da igraju najveće kvote na planeti!

Nije bitno koja je liga u pitanju, kladionica Meridian nudi najveće kvote na planeti za klađenje.

Jedino što je neophodno jeste da imate meridianbet nalog, zato ukoliko nemate nalog, REGISTRUJTE SE DANAS, jer u ograničenoj ponudi na poklon dobijate 20 KM ZA BESPLATNO SPORTSKO KLAĐENJE I 300 BESPLATNIH SPINOVA za Meridian Online Kazino.

Premier League Engleske vjerovatno je najpraćenija i najpopularnija fudbalska liga na svijetu. Ono što nije vjerovatno, što je sigurno 100% jeste da će danas definitivno biti najgledanija, jer od 17.30h na „Anfield“ LIVERPOOL – MANCHESTER CITY, pravi je praznik fudbala. Obje ekipe su na vrhu tabele. „Redsi“ su na prvom mjestu sa samo jednim bodom ispred „Građana“, ali današnji okršaj mogao bi sve to da promjeni. Liverpool definitivno ima dosta slabosti u odbrambenom redu, jer ako primi tri gola od Brentforda, zamislite koliko može M. City da zabije. U svakom slučaju kvota za pobjedu Manchester City – 2.60! Pored ove utakmice, Premier League danas nudi:

  • Crystal Palace – Leicester
  • Tottenham – Aston Villa
  • West Ham – Brentford

Pravi okršaji danas će se voditi i u francuskoj Ligi 1. PSG sigurno je favorit protiv Rennes, a kvota od 1.70 definitivno se mora iskoristiti. Ozbiljne utakmice za sportsko klađenje u kladionici Meridian po najvećim kvotama na planeti su:

  • St. Etienne – Lyon
  • Monaco – Bordeaux

Njemačka Bundesliga danas sa tri utakmice. Mainz dočekuje Union Berlin, A. Bielefeld igra sa Bayer Levekusenom, a meč dana je Bayern Munchen – E. Frankfurt. Dok budete sastavljani tiket u sportskoj kladionici Meridian, ne zaboravite da italijanska Seria A, danas praktično može da „eksplodira“. Koliko golova tipujete na ovim utakmicama?

  • Fiorentina – Napoli
  • Atalanta – Milan

Kladionica Meridian – najveće kvote na planeti!

*kvote su podložne promjenama

(Sponzorisani tekst, 18+)