Utorak i noć Lige šampiona, pa to je praktično neprocijenjivo. Pravi adrenalin napravila je kladionica Meridian, tako što su praktično sve utakmice i svi tipovi za igru „bustovani“, da obaraju sve rekorde.

Kladionica Meridian nudi najveće kvote na planeti za Ligu šampiona!

Sve što je potrebno da igrate najveće kvote na planeti, jeste meridianbet nalog, a ukoliko se registrujete danas, na poklon dobijate 20 KM ZA BESPLATNO SPORTSKO KLAĐENJE I 300 BESLATNIH SPINOVA na Meridian Online Kazinu.

U prvom terminu danas pratimo dvije utakmice. Ajax na domaćem terenu dočekuje Bešiktaš. Domaćini su prvu utakmicu dobili portugalski Sporting, nevjerovatnim rezultatom od 5:1, dok je ekipa našeg Miralema Pjanića izgubila od Bor. Dortmund na domaćem terenu 2:1. Obje ekipe danas iznimno su golgeterski raspoložene, tako da se očekuje prava kiša golova. Drugi meč koji pratimo je Shakhtor – Inter. Obje ekipe su bez bodova, jer Inter je izgubio 1:0 od R. Madrida, dok su današnji domaćini bili lošiji od S. Tiraspol-a. Svakako je svima jasno da su gosti ovdje apsolutni favoriti, a bolja kvota od 1.75 za pobjedu Intera, ne postoji!

Utakmica koja se sigurno najviše isčekuje jeste okršaj PSG – Manchester City. „Parc des Princes“, vjerovatno najpopularniji stadion u Francuskoj, mjesto je pravog okršaja „milijardi“ koje jednostavno najbolje nazvati „finale prije finala“. Parižani, iako su napravili gotovo nevjerovatan prelazni rok, te kreirali tim super zvijezda, na otvaranju Lige šampiona kiksali su protiv Club Brugge-a u gostima, tako da sad na domaćem terenu dočekuju „Građane“ samo sa jednom namjerom, a to je pobjeda naravno. Ekipa P. Gvardiole, od prve utakmice napravila je pravi praznik fudbala, jer iako su primili 3 gola od RB Leipziga, postigli su čak šest. Ako uzmemo sve u obzir, od ove utakmice možemo očekivati pravi praznik za ljubitelje golova.

Najveće kvote na planeti za duple opklade na utakmicu PSG – MAN. CITY!

Porto – Liverpool takođe je utakmica na kojoj se očekuje prava goleada. Na otvaranju sezone, Englezi su savladali Milan sa 3:2, dok je Porto izvukao vrhunski rezultat protiv Atl. Madrid-a, te remizirao. Ovo je utakmica gdje očekujemo napad na mreže od prvog sekunda, ali Englezi su sigurno favoriti sa Meridian najvećom kvotom na planeti za pobjedu LIVERPOOLA – 1.95! Večeras takođe ne propustite priliku da ispratite sljedeće mečeve Lige šampiona:

  • Milan – Atl. Madrid ( X – 3.30 )
  • Bor. Dormund – Sporting ( KEC – 1.60 )
  • RB Leipzig – Club Brugge ( KEC – 1.60 )
  • Real Madrid – S. Tiraspol ( 1&4+ – 2.10 )

Meridian – najveće kvote na planeti!

*kvote su podložne promjenama

(Sponzorisani tekst, 18+)