Konačno! Zagarantovano znamo da će ova sezona vjerovatno biti jedna od najzanimljivijih ikada. Uzbuđenja sigurno neće da manjka, jer Meridian je napravio apsolutnu „blokadu“ interneta!

Samo u Meridianu imate priliku da igrate najbolju ponudu i NAJVEĆE KVOTE NA PLANETI! Ukoliko do sada niste registrovali svoj meridianbet nalog, pravac na meridianbet.ba, jer za samo par klikova čeka vas poklon od 20 KM ZA BESPLATNU SPORTSKU PROGNOZU!

Da zabava ne prestaje ni na poluvremenu, GRATIS 300 SPINOVA za Meridan Online Kazino!

Premier League Engleske danas sa dvije utakmice. Southampton igra na domaćem terenu sa Wolves-om, ali pravi derbi igra se „Emirates“ stadionu od 17.30h. Arsenal dočekuje Tottenham. Artetini igrači konačno ulaze u formu, vezali su 2 pobjede u ligi, tako da očekujemo ozbiljan derbi. Arsenal je na ime domaćeg terena favorit na ovoj utakmici, a ukoliko pogodite „kec u glavu“ kladionica Meridian pobjedu plaća kvotom od 2.50!

Italijanska Seria A, danas je u znaku rimskog derbija. Od 18h na stadionu „Olimpico“ : LAZIO – ROMA! „Vučica“ trenutno je bolje plasirana ekipa na tabeli, sa 4 boda više, ali svi znamo koliko uzbuđenje može ovaj derbi da priredi. Kvote su praktično indentične, tako da predlog igre na golove i „stari dobri“ GG3+ za kvotu 2.00 zvuči fenomenalno.

Utakmice koje se danas ne propuštaju:

  • Juventus – Sampdoria
  • Marseille – Lens
  • Freiburg – Augsburg

*kvote su podložne promjenama

Meridian – najveće kvote na planeti!

(Sponzorisani tekst, 18+)