Mladi reprez. Lukić dok je bježao s terena: Pogledam gore, a jedan cipelom udara, mlati

Lukić o trenucima bježanja s terena

Mladi reprez. Lukić dok je bježao s terena: Pogledam gore, a jedan cipelom udara, mlati
Foto: FK Borac

Napadač Borca Jovo Lukić nakon burne i neprespavane noći govorio je za Mondo o događajima na terenu i van njega. Podsjetimo, navijači Veleža su utrčali na teren i prekinuli utakmicu.

“Sve se izdešavalo nekako na brzinu. Kad smo zabili taj gol ja se u jednom trenutku okrećem i vidim navijače kako upadaju u teren. Zvonić iz Veleža mi je viknuo ‘Bježi’, ja sam se u tom trenutku nasmijao, mislio sam nema šanse da nas tuku, šta smo im mi skrivili? Ali je on ponovio ‘Bježi, nije zajebancija’ i ja sam onda krenuo da šprintam ka svlačionici”, rekao je Lukić i nastavio:

“Taman mislim ‘pobjegao sam im, ne mogu me stići’ kad sam odjednom osjetio udarac u glavu. U prvi mah pomislio sam da sam udario o zid na ulazu u tunel, ali nisam opet baš toliko visok. Pogledam gore, a jedan cipelom udara, mlati da me još koji put udari. Svako je gledao da izvuče živu glavu. Navijači su nosili one velike šipke od zastava, vidjeli ste da su pokušali da napadnu i trenera Miljanovića. Nije ti svejedno, moliš se da se ne desi nešto najgore, da neko ne bude povrijeđen”, rekao je Lukić dodavši korektnos igrača Veleža.

“Igrači Veleža su stvarno bili korektni, prijateljski nastrojeni prema nama, pokušali su da nas zaštite koliko su mogli”, rekao je Lukić.

Susret je prekinut u 81. minuti, potom su igrači pobjegli u svlačionice.

“Bili smo u svlačionici i čekali šta će se desiti. Da je delegat rekao da se nastavlja, mi bismo izašli na teren i odigrali bismo do kraja. Bili smo spremni da se borimo do posljednje minute, ali odluka delegata je bila da se prekine. Mi smo srećni što smo osvojili tri boda. Bilo je malo vremena ostalo i znali smo da možemo da sačuvamo tu prednost i ako se nastavi utakmica. Poslije smo dugo čekali da se isprazni stadion i uz pratnju policije se vratili kući. Policija nas je pratila skroz do Banjaluke”, zaključio je Lukić razgovor za Mondo.

(Reprezentacija.ba)

Ovu vijest vam donosi kladionica Mozzart.

Oznake:

Komentari

3 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
Kad Srbin nesta objasnjava
22.09.2021. 13:40

i tako jadni srbski zivalj, neduzan i nikome kriv- zamalo nije bio bacen mostarskim lavovima za dorucka kao sto su nekada srbska deca bivala bacena sarajevskim, tuzlanskim,brcanskim,travnickim jablanickim,gorazdanskim, zenicanskim lavovima..toliko je lavova u Bosni, treba to naRaniti..mi jadni neduzni nikome krivi srbi koje mrzi ceo svet ne znamo vise kako da zivimo.Nas nam bivsi preCednik Vice samo Oce jopet doneti titulu zemlje koju mrzimo i nista vise a oni nas odmah lavovima:(jadni mi….ni krivi ni duzni da nastradamo.Ali taj NATO napad na nas sinoc u Mostaru, gde smo bukvalnoi zive glave spasavali.o ovome ce tek SANU da pise romane…

Gice sampioni
22.09.2021. 15:23

SNSD FK BORAC BANJA LUKA-GICESAMPIONI BiH….

FC Cengic Villa
22.09.2021. 16:29

Ne serite vas dvojica, ono sinoć nije bilo u redu.
Navijači nemaju šta tražiti na terenu.