Novi predsjednik Sarajeva u prvoj posjeti: Općina Centar ostaje partner kluba

Sastanak FK Sarajevo i Općine centar

Novi predsjednik Sarajeva u prvoj posjeti: Općina Centar ostaje partner kluba

Delegacija FK Sarajevo predvođena Ismirom Mirvićem, predsjednikom Upravnog odbora i investitorom koji sa Vincentom Tanom raspolaže sa 98 posto upravljačkih prava, posjetila je Općinu Centar.

Načelnik Srđan Mandić je čestitajući Mirviću izbor na poziciju predsjednika Upravnog odbora naglasio kako Općina Centar ostaje partner Fudbalskom klubu Sarajevo.

Na sastanku kojem je prisustvovao i direktor JU Centar za sport i rekreaciju Mirza Muzurović je dogovoreno izmirenje dugovanja koje FK Sarajevo ima prema ovoj ustanovi.

Sve daljnje aktivnosti između ova dva partnera će biti nastavljene u skladu sa već preuzetim obavezama i duhu dobre saradnje.

(Reprezentacija.ba)

Ovu vijest vam donosi kladionica Mozzart.

Oznake:

Komentari

1 Komentar
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
Isto ko i 92-e.....
21.09.2021. 15:44

Na nos ce balyiama skociti bi8ranje Srdjana i Mrdjana i Nikola na mjesta koja treba da popuni Bosnjacki anrod. ZAPAMTITE!Ova mladja luda, naivna generacija koja misli da je to”dobro”-analizirajte stanje i srpske blokade iz 91-e, “afere” koju su stigle iz Beograda poput Agrokomerca,sudjenja “Mladim Muslimanima” i slicne pa uporedite sa sadasnjim”aferama” iz Beogradske kuhinje i prosrbskih emdija u BiH.Pametnom ce biti dosta.