Rukometni klub Bosna predstavila je novu sponzorsku saradnju, a riječ je o IT kompanijom Ankora.

“Zadovoljstvo nam je saopštiti da smo jučerašnjim potpisivanjem ugovora, učvrstili partnerske odnose sa IT kompanijom “Ankora” iz Sarajeva, koja je prepoznala naše sportske kvalitete i nesebično zalaganje. Ankora je kao već etablirana društveno odgovorna kompanija, odlučila dati svoj doprinos u cilju pružanja podrške onima koji su istrajni na svom putu do slave”, poručili su iz RK Bosna i dodali:

“Ova saradnja nam je od izuzetne važnosti, jer će nam osigurati kvalitetne marketing i brending strategije za naš klub. Uz pomoć dobrog upravljanja marketinškim aktivnostima, svi ljubitelji ORK Bosna će o našim budućim aktivnostima, planovima i rezultatima biti adekvatno informisani, te ćemo novim brendingom našeg kluba podići svijest o značaju kluba i probuditi emocije naših fanova. Radujemo se što ćemo sa njima dijeliti našu budućnost i nadolazeće uspjehe. Zajedničkim snagama do pobjede!”

“Sa ponosom obavještavamo javnost da smo potpisali partnerski ugovor sa rukometnim velikanom “ORK Bosna”. Ovo strateško partnerstvo rezultat je naše predanosti afirmaciji uspješnih pojedinaca i sportskih timova Bosne i Hercegovine. Naše partnerstvo je primarno usmjereno ka izgradnji marketing strategija, te strategija brendiranja uz pomoću kojih ćemo široj javnosti podijelili svijetlu stranu sporta u našoj državi, te približiti rad našeg rukometnog velikana. Pozivamo vas da nam se pridružite i podržite rad “ORK Bosna” na putu do slave. Ankora im želi uspješne sportske rezultate, i sigurni smo da će naša Bosna ponovo zasijati punim sjajem”, kazali su iz IT kompanije Ankora.

(Reprezentacija.ba)