VIDEO/ Gazibegović: BiH će za 1-2 godinu imati opet jaku reprezentaciju

Desni bočni sa Marjanom Mijajlovićem govorio o Zmajevima, ali i nastupima u austrijskom Sturmu

NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo Reprezentacija.ba portala i Reprezentacija.ba portal ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Sportski tv. komentator Marjan Mijajlović je u Austriji obavio kratki razgovor sa bh. reprezentativcem Jusufom Gazibegovićem (21).

Gazibegović ove sezone igra veoma dobro i standardno u dresu austrijskog Sturma, a za našu A selekciju odigrao je dva meča.

Jusuf, koji zbog bakterijske infekcije nije bio sa Zmajevima u septembarskim utakmicama, je mišljenja da će Zmajevi za godinu ili dvije ponovo imati jaku reprezentaciju.

“Mislim da imamo puno mladih igrača. Za 1-2 godinu imat ćemo opet jaku reprezentaciju. Nismo igrali loše u kvalifikacija, ali nam je nedostajalo i malo sreće. Bilo bi nam puno lakše da smo pobijedili Kazahstan. Ipak, ne trebamo gubiti nadu. Možemo pobijediti Ukrajinu i preostale utakmice. Sve je otvoreno za drugo mjesto”, govori Jusuf i kaže da su ga saigrači u A selekciji primili na najbolji mogući način:

“Igrači su me super primli. Od ranije znam Demirovića iz U21 selekcije, Prevljaka iz Salzburga, tu je bio i Todorović. Dobro se znam i sa Ćivićem. Atmosfera nam je dobra u timu. Iskreno, naježio sam se kada sam prvi put obukao dres A selekcije protiv Crne Gore.”

Naš desni bočni je istakao da je zadovoljan igrama u Sturmu, da u timu iz Graza imaju velika očekivanja u novoj sezoni te da je austrijska liga iz godine u godinu sve jača.

(Reprezentacija.ba)

Oznake:

Komentari

4 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
Darkveder
15.09.2021. 17:07

Bravo momci !
Ako bogda nas desni bek pravi!!

edeeee
15.09.2021. 19:32

oce ku..ac

Alnes
15.09.2021. 20:01

Bravooo momcinoo! The next bosnian tenk 🙌🏻

Akrap Boziji
16.09.2021. 08:04

Za 15