VIDEO/ Meša Baždarević priznao: Bilo je pritisaka od političara i menadžera

Baždarević je potvrdio da je i u njegovo vrijeme bilo pritisaka

NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo Reprezentacija.ba portala i Reprezentacija.ba portal ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Nekadašnji selektor reprezentacije BiH, Mehmed Baždarević, gostovao je na Federalnoj televiziji i razgovarao o aktuelnim dešavanjima u bh. fudbalu.

Gosti emisije Plenum bili su Baždarević, Vlatko Glavaš, Adi Džemidžić i telefonski Vico Zeljković. Popularni Meša u uvodu je govorio o objavi Begovića i potvrdio da je u njegovo vrijeme vođenja Zmajeva bilo raznih pritisaka.

“Radi se ozbiljnim stvarima i teškim riječima, iza svake riječi mora postojati argumenti. Ne bih želio previše komentarisati ono što je rekao Asmir, volio bih o konkrentim stvarima, ako ima nešto da kaže neka to urade državne institucije”, rekao je Baždarević dodavši:

Bilo je itekako pritisaka od neozbiljnih do bezobraznih. To je bilo ima pet ili šest godina. Uvijek je lako govoriti. Odmah sam to lako odsjekao na startu, znali su ko sam i šta sam i da to kod mene to ne može biti. Bilo je pritiska od menadžera, navijačkih grupa, političara, ali to sam riješio sa mojim ljudima u Savezu”.

(Reprezentacija.ba)

Oznake:

Komentari

3 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
Marshal
14.09.2021. 00:09

Imena Meša ! Imena ! Sada ce sva go vn a isplivati na povrsinu. To se desava od kako je nastala reprezentacija . Imena ! Da se zna ko, sta, gdje i za koliko ste prodali obraz i svoju drzavu !?

Grom
Reply to  Marshal
18.09.2021. 11:31

Maršal koja ono bi liga, i šro su bili fizički jaki. Budi samo pristojan.

OleOle
14.09.2021. 04:11

Treba to odma reci, a ne naknadno. Ali dobro je i ovo. Reci imena. Mesa mozda nije bio najbolji, ali bio je najprofesionalniji selektor.