PROMO/ Plemići dobili vjetar u leđa: Mozzart novi sponzor HŠK Zrinjski

Denis Lasić, predsjednik UO HŠK Zrinjski, Mostar: Zadovoljstvo je veliko jer smo potpisali petogodišnju suradnju, a to je najbolja potvrda koliko Mozzart vjeruje u nas.


Plemići dobili vjetar u leđa: Mozzart novi sponzor HŠK Zrinjski

Situacija u Premijer ligi BiH se zahuktava, a fudbalska groznica se osjeća na svakom koraku. Svi klubovi se bore za što bolji plasman, a među njima je nekoliko ekipa koje je podržala kompanija Mozzart. Podršku u ostvarenju sportskih ambicija od danas ima i premijerligaš HŠK Zrinjski kojem će kompanija Mozzart biti ekskluzivni beting partner narednih pet godina. Plemići iz Mostara ne kriju zadovoljstvo što su dobili vjetar u leđa od regionalnog lidera u priređivanju igara na sreću.

Ugovor o sponzorstvu u klupskim prostorijama u Mostaru potpisali su Denis Lasić, predsjednik Upravnog odbora HŠK Zrinjski i Tamara Đajić, rukovodilac Sektora marketinga u Mozzartu.

Prije svega želimo izraziti zahvalnost kompaniji Mozzart na iskazanoj želji za ulaganjem u naš klupski nogomet, kao i posebnu zahvalnost što je prepoznala HŠK Zrinjski kao jedan od najboljih i najorganiziranijih klubova u BiH. Svi znamo što HŠK Zrinjski predstavlja u nogometu, a, kako je naša vizija da klupski ciljevi mogu samo rasti, jasno da želimo uspostaviti suradnju sa što većim brojem renomiranih tvrtki, tako da smo sretni što će u društvu naših vodećih sponzora od danas biti i kompanija Mozzart. Zadovoljstvo je veliko jer smo potpisali petogodišnju suradnju, a to je najbolja potvrda koliko Mozzart vjeruje u HŠK Zrinjski”, kaže Denis Lasić, predsjednik Upravnog odbora HŠK Zrinjski Mostar.

Ovaj klub ima dugu tradiciju, osnovan je davne 1905. godine, a nakon obnove rada etablirao se kao jedan od najuspješnijih u BiH. Rekordnih šest puta su osvajali Premijer ligu BiH, jednom Kup BiH, a u Evropi su nastupali 15 sezona. Sjajne partije u bojama Zrinjskog svojevremeno su pružali i čuveni Luka Modrić i Blaž Slišković, koji je jedno vrijeme i bio trener ekipe.

Klub, koji nastupa u prepoznatljivom dresu s lentom, dobro je krenuo u novu sezonu, a ova Mozzartova podrška daje im nadu da će doći do samog vrha Premier lige BiH.

Zrinjski je ponos Mostara i jedan od najboljih klubova u ovom dijelu BIH. Ovim petogodišnjim sponzorstvom želimo da pomognemo klubu da pruži što bolje partije u najjačem rangu takmičenja. Iduću utakmicu igraju u Trebinju protiv FK Leotar kojem smo takođe sponzor, pa ćemo navijati i za jedne i za druge, a ponajviše za kvalitetan premijerligaški fudbal“, kaže Tamara Đajić, rukovodilac Sektora marketinga u kompaniji Mozzart.

Cilj ove kompanije da obezbijedi finansijsku podršku za sportske kolektive širom zemlje, a pogotovo premijerligašima. Do sada su postali sponzor Željezničara iz Sarajeva, Leotara iz Trebinja prijedorskog Rudara, ženske odbojkaške Reprezentacija BIH, a planiraju da nastave sa ulaganjima i u narednom periodu.

(Sponzorisani tekst, 18+)

Oznake:

Komentari

1 Komentar
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
Nino
08.09.2021. 15:34

Braca cetalji, ko bi drugi pomagao svoje ujkane koji im ne dozvoljavaju cirilicu… sve su putokaze latini unakazili, precrtavajuci cirilicu. Zato glupe Bosnje-budite oholi prema cetaljima i vidjet ce te da ce vas vise cjeniti.Nista oni dobro dobrim ne vracaju!