Danas je dan kad se definitivno igra na favorite. Meridian kvote za kvalifikacione utakmice za Svjetsko prvenstvo praktično su najveće na planeti, zato vremena za odlaganje nema.

Sve što je potrebno jeste samo registrovan meridiabet nalog, a ukoliko još uvijek niste registrovani Meridian igrač, sad je idealna prilika da napravite nalog na meridianbet.ba, jer POKLON OD 20 KM ZA BESPLATNO KLAĐENJE JE SPREMAN!

Danas na repertoaru u okviru evropskih kvalifikacionih utakmica za Svjetsko prvenstvo pratimo ukupno 12 utakmica. Sigurno najinteresantnije utakmice su one sa najvećim kvotama, jer danas igra na favorite donosi praktično zagarantovan profit. Unutar grupe I, danas se sastaju prvoplasirani Englezi koji idu u goste drugoplasiranim Poljacima. Nakon 5 odigrani mečeva, ekipa sa „Ostrva“ ima maksimalan rezultat sa pet pobjeda, tako da jedina stvar koja se danas može očekivati jeste „dvojka u glavu“ Engleza – 1.80!

Ozbiljna borba danas će se igrati i u Atini, jer Grčka od 20.45h dočekuje Švedsku. Gosti su trenutno drugi na tabeli iza Španije, tako da je svaki bod neophodan.

Pobjeda Švedske danas se plaća nevjerovatnom kvotom od 2.40!

Pored ovih mečeva, Bet Builder danas rekordne kvote nudi za ove utakmice:

  • Island – Njemačka
  • Sjeverna Irska – Švajcarska
  • Italija – Litvanija

Meridian – najveće kvote na planeti!

(Sponzorisani tekst, 18+)