Našli način da mu se oduže: Hiljade navijača iz BiH dolazi u Džekin restoran u Dubrovniku

Navijači u znak zahvale najavljuju dolazak u restoran Edina Džeke

Našli način da mu se oduže: Hiljade navijača iz BiH dolazi u Džekin restoran u Dubrovniku

Edin Džeko (35) još jednom je pokazao svoju klasu protiv Francuske, a njegov novi biznis omogućio je navijačima da mu iskažu zahvale.

Hiljade navijača simpatično je kroz objave na društvenim mrežama najavilo dolazak u restoran koji je Edin Džeko otvorio nedavno u Dubrovniku.

“Spremi taj hamburger od 90 KM, eto nas!” ili “Nije puno hamburger da je 1000 KM, dolazimo!” samo su neki od mnogobrojnih komentara koji su preplavili društvene mreže nakon što je Džeko zabio gol Francuzima.

“Možda je ipak puno preko 50 KM” objavljivali su neki repliku na svoje komentare nakon što su Francuzi izjednačili i kada je euforija ipak malo splasnula.

Bosanski humor nema granice – i u dobru i u zlu.

Džeko je jučer zabio 60 gol za Bosnu i Hercegovinu za koju je igrao 115 puta.

“Bila je ovo zaista teška utakmica. Možda će neki reći da smo u nastavku trebali ići na tri boda, ali bod protiv Francuske je velik. Da smo napali, možda bi primili i gol. Ovo je veliki bod i važan za moral ove mlade ekipe koja je pokazala da je na pravom putu.” poručio je Džeko na kraju utakmice.

(Reprezentacija.ba)

Ovu vijest vam donosi kladionica Mozzart.

Oznake:

Komentari

3 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
Edin Jusic
02.09.2021. 09:26

Dzeko je zvjer! U 36-toj godini se poigrava sa Francuskim djecacima. Igra pametno, dobro se krece, a u zraku sve dobija.
Da nije iz Bosne, da je Francuz ili Englez bio bi najbolji ili medju 3 najbolja igraca svijeta!

Anonymous
Reply to  Edin Jusic
02.09.2021. 10:06

Apsolutno tačno! Kad završi karijeru, kad ode, tek tad ćemo shvatiti kakvu fudbalsku veličinu smo imali. Teško više ikad da će ga ko iz BiH dostići!

Marshal
Reply to  Anonymous
02.09.2021. 12:06

Sve stoji ali BiH uvjek iznjedri velikane poput njega. Naprimjer Pape, Mesa, Kodro, Tuce, Svabo, Hase, Braco, Vaha, Balja, Barba itd. Svako vrijeme nosi nove face jer smo talentovana nacija za futbal i kosarku