Engleska Premijer liga sigurno je jedna od najpopularnijih liga na svijetu, ali uz Meridian najveće kvote na planeti dokazano postaje broj jedan za sve ljubitelje sportske prognoze.

Samo u Meridianu, imate priliku da dokažete svoje fudbalsko znanje, odigrate dobitni tiket i to apsolutno BESPLATNO. Ukoliko se registrujete na meridianbet.ba danas, na POKLON DOBIJATE 20 KM ZA TIKET!

Poklon preuzmite na OVOM LINKU.

Vjerovatno najveće iznenađenje samog početka nove sezone su maestralne igre West Ham-a, koji je trenutno prvi na tabeli. Savladali su sa 4:2 Newcastle, te sa 4:1 Leicester, tako da se danas Crystal Palace-u daju minimalne šanse za ovakav nalet „Čekićara“. Pogotovo jer kvota na „kec u glavu“ je čist dobitak – 1.70! Po dvije upisane pobjede imaju i Chelsea i Liverpool, ali danas može pobjediti samo jedan. Ekipa Jirgen Kloppa ima ozbiljne namjere da ove sezone napada sami vrh i trofej, ali ekipa T. Tuchel-a dobila je ozbiljno pojačanje. R. Lukaku je u prelaznom roku obukao dres „Plavaca“, te već na prvoj utakmici zabio gol. Kvote su prilično ujednačene, ali ipak utakmica se igra na velikom „Anfield“ stadionu. Ko dobija ovu utakmicu Liverpool – Chelsea?

Artetin Arsenal, od samog starta je u lošoj seriji. Prve dvije utakmice i odmah na startu dva poraza. Pobjeda protiv WBA u kupu od 6:0 daje neku nadu, ali danas idu na noge „Građanima“. Pep Gvardiola je sigurno spremio ekipu, jer navijačima još uvijek mora da opravda poraz od Tottenhama u prvoj utakmici prvenstva. Ova utakmica i otvara kolo, jer igra se od 13.30h na „Etihad“ stadionu.

Aston Villa je ekipa koja takođe ove sezone od samog starta pokazuje karakter. Prvu utakmicu izgubili su časno od Watforda u gostima sa 3:2, ali su se zato „opravdali“ na domaćem terenu pobjedom nad Newcastle-om od 2:0. Danas dočekuju Brentford, a domaći teren za kvotu od 2.20 sigurno ne žele da propuste!

Pored ovih, danas u Premier League od 16h pratimo:

  • Brighton – Everton
  • Newcastle – Southampton
  • Norwich – Leicester
  • West Ham – Crystal Palace

Nije bitno koja liga, nije bitno koji meč, uvijek su Meridian – najveće kvote na planeti!

*kvote su podložne promjenama

(Sponzorisani tekst, 18+)