U Džekinom restoranu kvalitet u prvom planu, vina do 11.000 eura
Restoran je jučer svečano otvoren

Restoran je jučer svečano otvoren
Kapiten bh. reprezentacije i napadač Intera, Edin Džeko (35), otvorio je u Dubrovniku restoran “Ezza”.
Novi ugostiteljski objekat otvorio je u saradnji sa prijateljem Arminom Hadžićem.
Restoran Ezza fokus je stavio na kvaliteti, a cijena hrane i pića to potvrđuju. Za primjer izdvajamo Ramstek od 250 grama sa cijenom od 100 Eura.
Specijalitet kuće je Ezza burger koji košta 25 Eura.
Kada je u pitanju piće, pivo je četiri eura, espresso kafa također četiri, a kokteli su 10 i 15 Eura. Najskuplje vino je Château Petrus, Pomerol, Bordeaux 1995/2001 čija boca košta više od 11.000 eura.
“Dubrovnik je mjesto gdje se uvijek osjećam kao kod kuće i gdje provodim ljetne odmore sa svojom porodicom. Zbog toga sam želio da napravim restoran koji će se razlikovati od svih ostalih, a sve to je za one koji love Dubrovnik kao ja”, rekao je Džeko na otvorenju ovog objekta.
(Reprezentacija.ba)
Oznake:© Reprezentacija.ba - All rights reserved | Dizajn i programiranje HDD.ba
Najprije da su mu cijene i zarada u prvom planu jer racuna na bogatu klijentelu, tj. licni siri krug poznanika.
Pisi propalo.
Znaci trebao bih Ja ovim tempom raditi 2 godine za bocu vina,e dzeko bas si me rastuzio
Problem je u dobavljaču. Ne budi tužan.
A buranija pošto je
Možeš li ti nabaviti ove kineske…
I ja lovim Dubrovnik ali malo mi skup
Umjesto dova prelazi na vino emoj Edine znasli da je najveci grijeh prodavati alkohol sledi ti dzehenem
Fakat ima toliko para, zar mu treba haram para
Znas ti da je veci grijeh biti glup kao sto si ti…
Koncept los! Nije Dubrovnik Monte Karlo
E moj sarajevski pedercicu deko vecu ce ti stetu donijeti nego dobro te tvoje skupe flase vina
Imal mahuna kolko one koštaju. bez mesa.