Subota je bogat fudbalski dan na terenima širom Evrope. Bukmejkeri Mozzarta su za danas bili široke ruke kada su u pitanju tri para, dvojke na PSŽ i Benfiku u šampionatima Francuske i Portugalije i kec na Ajaks u Superkupu Holandije. Uživajte i zaradite uz najveće koeficijente na planeti u Mozzartu

TROA – PSŽ (SUBOTA, 21.00), DVOJKA 1,45

Poslije poraza od Lila nedavno u Superkupu Francuske, a sve poslije gubitka titule šampiona, trener PSŽ-a Maurisio Poketino nema još mnogo kredita. Pobjeda protiv novog prvoligaša Troe na startu nove kampanje Lige 1 je imperativ. PSŽ je jači nego prošlih godina, dovedena su imena poput Donarume, Ramosa, Hakimija i Vajnalduma, te se očekuje da se prošeta kroz nacionalni šampionat. Snagu Parižana bi već na startu mogao da osjeti Troa, koji će morati da odigra izvan svojih mogućnosti ako misli da konkuriše za bod.

AJAKS – PSV (SUBOTA, 20.00), KEC 1,90

PSV je tokom ljeta ostao bez najboljeg strijelca Donijela Malena koji je otišao u Dortmund, dok je Ajaks ojačao svoje redove i favorit je za osvajanje pehara Superkupa Holandije. Ni manje, ni više, iz mrskog Fajenorda je u redove Kopljanika stigao fantastični reprezentativni as Lala Stiven Berghujs. Duel se igra na Johan Krojf areni u Amsterdamu, a domaćini su holandsku Erediviziju lani završili na prvom mjestu sa 16 bodova ispred Filipsovaca. Tokom pauze, igrači Erika ten Haga igrali su osam prijateljskih utakmica i nijednom nisu poraženi. U posljednjih 30 mečeva Ajaks je izgubio samo jednom, što je zaista impresivan učinak. U posljednjih godinu dana PSV je tim koji pokušava da drži korak sa Ajaksom, ali bez uspjeha.

MOREIRENSE – BENFIKA (SUBOTA, 19.00), DVOJKA 1,50

Nova sezona u Primeiri počinje za Benfiku gostujućim duelom protiv Moreirensea. Lisabonski Orlovi su već startovali u kvalifikacijama za Ligu šampiona, i to uspješno, pobijedivši moskovski Spartak u Rusiji sa 2:0 u prvom meču. Treba napomenuti i odlične rezultate momaka Žorža Žezusa u predsezoni, tokom kojih nije bilo nijednog poraza. Sa druge strane, Moreirense ne može da se pohvali takvim rezultatima, dva poraza u tri test meča i pride jedan fijasko u Liga kupu Portugalije, gdje je poražen od drugoligaša Penafijela. Sve u svemu, Moreirense je prošle sezone izborio remi na svom terenu protiv Benfike, pa će gosti iz Lisabona sigurno da budu oprezniji.

NAPOMENA: Kvote su podložne promjenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svijetu.

(Sponzorisani tekst, 18+)