FK Sarajevo u četvrtak od 21,00 sati na svom terenu igra revanš susret prvog pretkola kvalifikacija za Konferencijsku ligu protiv moldavskog Milsamija (prvi susret završen rezultatom 0:0), a od danas navijači Bordo kluba karte za ovaj susret mogu kupiti i na prodajnom mjestu u ulici Ferhandija od 09 do 21 sati.

Iz FK Sarajevo je saopšteno da će na dan utakmice svi navijači karte moći kupiti na prodajnim mjestima na Stadionu Asim Ferhatović Hase, na prodajnom mjestu u Ferhadija ulici, te u Fan Shopu Fudbalskog kluba Sarajevo koji se nalazi u ulici Titova 38b.

Prodajno mjesto ispred stadiona, kod tribine Istok, će biti otvoreno od 12 sati do početka utakmice, dok će prodajno mjesto između tribina Zapad i Jug će biti otvoreno od 12 do 16 sati. Prodajno mjesto u ulici Ferhadija će vršiti prodaju od 9 do 18 sati, a Fan Shop, koji će na dan utakmice raditi do 18 sati, vršit će prodaju karata isključivo za članove.

Ulaznice za tribinu “Sjever – Vedran Puljić” se mogu kupiti u prostorijama Udruženja navijača FK Sarajevo na Skenderiji, od 11 do 19 sati, te na dan utakmice od 11 do 17 sati. Na dan utakmice ulaznice za sjevernu tribinu će biti u prodaji i na prodajnim mjestima ispred stadiona.

Sve dodatne informacije vezane za ulazak na stadion, kao i mjesto i vrijeme testiranja će biti objavljene u srijedu 14. jula.

(Reprezentacija.ba)