Novi dan za kladioce – nove poklon kvote.

Bukmejkeri Mozzarta nemaju namjeru da posustanu. Za danas su pripremili četiri kvote sa Evropskog prvenstva, koje će u svakom trenutku biti najveće na svijetu. Provjerite, stvarno je tako.

PORTUGAL – FRANCUSKA (SRIJEDA, 21.00), DVOJKA 2,45

Biće vatrometa kada se Portugal i Francuska suoče večeras u Puškaš Areni u Budimpešti u derbiju Grupe F. Selekcija Fernanda Santosa je započela svoju kampanju na Evropskom prvenstvu pobjedom nad Mađarskom 3:0, ali nije uspjela da nastavi u istom ritmu protiv Njemačke, kada je poražena 4:2. Portugal je treći sa tri boda, dok su Trikolori prvoplasirani sa četiri poslije trijumfa nad Pancerima i iznenađujučeg remija sa Mađarima. Svjetski prvak je već obezbijedio mjesto u osmini finala, a čini se da bi remijem trebalo da budu zadovoljni i jedni i drugi.

Mozzart za svaki gol na Evropskom prvenstvu donira

100 KM u humanitarne svrhe.

Navijaj za golove.

SLOVAČKA – ŠPANIJA (SRIJEDA, 18.00), DVOJKA 1,27

Sevilja je domaćin ključnog okršaja u okviru Grupe E između Slovačke i Španije. Ulog je mjesto u osmini finala Evropskog prvenstva. Slovaci su startovali pobjedom 2:1 nad Poljskom, ali nisu uspjeli da ugrabe ništa iz duela sa Švedskom. Ipak, i bod ima je dovoljan da prođu dalje, što znači da će vjerovatno biti veoma oprezni protiv Crvene furije. Španci su pod imperativom pobjede, jer im jedino ona sigurno garantuje proboj u nokaut fazu, dok bi u određenim kalkulacijama i remi bio dovoljan, ali pod uslovom da Poljska ne pobijedi Švedsku.

NJEMAČKA – MAĐARSKA (SRIJEDA, 21.00), KEC 1,23

Počelo je porazom, a ispred Nemačke je sada fin pogled. Večeras u Minhenu Manšaft će biti u prilici da ovjeri prolaz dalje iz “grupe smrti”, a to može da uradi samo ukoliko ostane neporažen protiv Mađarske. Prethodna pobjeda nad Portugalom 4:2 donijela je veliku dozu samopouzdanja selekciji Joahima Leva, ali u sličnom stanju su i Mađari, koji su šokirali Francuze osvojivši bod i pruživši veoma dobru partiju. Momcima Marka Rosija odgovara samo pobjeda za mjesto u sljedećoj fazi. Koliko god su Mađari ostavili dobar utisak, s obzirom na prikaz Njemačke u pobjedi nad Kristijanom Ronaldom i drugovima sve osim rutinske pobjede kod kuće bilo bi veliko iznenađenje.

Tokom Evropskog prvenstva osvoji iPhone 11

svakog dana za tiket s najvećom kvotom

i jednom promašenim parom.

Naplati najveći promašaj.

ŠVEDSKA – POLJSKA (SRIJEDA, 18.00), DVOJKA 2,80

Švedska zauzima prvo mjesto u Grupi E i tu može da ostane ukoliko danas savlada Poljsku na Gasprom Areni. Skandinavci su remijem na startu sa Španijom, prvim favoritom grupe, napravili čvrst temelj za uspjeh protiv Slovačke i već su osigurali mjesto u osmini finala kontinentalnog prvenstva. U međuvremenu, Poljaci čekaju na prvu pobjedu na turniru, a ona znači i nastavak takmičenja. Na startu su neprijatno iznandili porazom od Slovaka, dok su Robert Levandovski i društvo remijem sa Španijom održali nade u plej-of živim.

Uživajte i zaradite uz najveće kvote na svijetu u Mozzartu. Registraciju za onlajn klađenje možete započeti ovdje.

NAPOMENAKvote su podložne promjenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svijetu.

(Sponzorisani tekst, 18+)