Nakon fantastičnih goleada koje smo do sad gledali na Evropskom prvenstvu, danas konačno gledamo sukob evropskog i svjetskog šampiona: Portugal – Francuska!

Naravno, da su utakmice uvijek interesantnije kad se može gledati i zaraditi, a sad je posebna prilika za to. Registruj se i napravi meridianbet nalog, jer na poklon dobijaš 10 KM ZA BESPLATNU SPORTSKU PROGNOZU i 300 BESLATNIH SPINOVA!

Grupa F definitivno je ona grupa koja se može prozvati „grupa smrti“! Francuska je svjetski prvak, Portugal evropski, Njemačka je Njemačka i favorit na bilo kojem takmičenju, dok je Mađarska nakon istorijskog uspjeha samom kvalifikacijom na EURO, imala ogroman peh da bude baš u ovoj grupi. Gotovo svi najbolji igrači koje gledamo na nauzbudljivijim mečevima „Liga petice“ su danas na terenu, ali sigurno ono što privlači pažnju najviše, okršaj je Cristiana Ronalda i Kylian Mbappe-a. Mladi Francuz još uvijek nije postigao gol na prvenstvu, iako su projekcije bile da konkuriše za najboljeg strijelca.

Iskusni Portugalac, je već oborio nekoliko rekorda na Evropskom prvenstvu, te se već tri puta upisao u listu strijelaca. Ko će biti bolji u ovoj utakmici, Portugal ili Francuska?

Idealna prilika za najveće kvote i Meridian – BetBuilder!

Pored ove utakmice gledamo još tri utakmice posljednjeg dana grupne faze. Posljednja je šansa da se izbori nokaut faza za EURO 2020, tako da napad se igra od prve minute:

*kvote su podložne promjenama, ali samo u Meridianu, kvote su uvijek najveće na planeti!

(Sponzorisani tekst, 18+)