Evropsko prvenstvo je u žiži javnosti, pa i bukmejkera Mozzarta.

Za danas su spremne pojačane kvote na oba meča smotre najboljih selekcija Starog kontinenta, koje će u svakom trenutku imati najveći koeficijent na planeti.

Provjerite, stvarno je tako.

Mozzart za svaki gol na Evropskom prvenstvu donira

100 KM u humanitarne svrhe.

Navijaj za golove.

HRVATSKA – ŠKOTSKA (UTORAK, 21.00), KEC 2,45

Odlučujući duel za Hrvatsku i Škotsku. Vatreni s pobjedom mogu čak do drugog mjesta i ovjere plasmana u narednu fazu Evropskog prvenstva, dok Tartan armija potencijalnim slavljem može do treće pozicije i prolaska dalje. Hrvatska nikada u istoriji nije pobijedila Škote, ali selekcija Zlatka Dalića je daleko kvalitetnija ekipa, a domaćinima fali i jedan od najboljih igrača Bili Gilmur. Obje reprezentacije sakupile su do sada po bod, dok su Češka i Engleska već osigurali plasman u osminu finala iz Grupe D.

Tokom Evropskog prvenstva osvoji iPhone 11

svakog dana za tiket s najvećom kvotom

i jednom promašenim parom.

Naplati najveći promašaj.

ČEŠKA – ENGLESKA (UTORAK, 21.00), DVOJKA 1,70

Češka i Engleska bore se večeras za prvo mjesto u Grupi D na Evropskom prvenstvu. Česima odgovara i neriješeno zbog bolje gol-razlike, međutim Gordi albion je favorit u okršaju, isključivo zbog domaćeg terena. Momci Gereta Sautgejta nisu impresionirali, dok su Česi ostavili dosta dobar utisak u uvodne dvije utakmice. Ipak, sve osim pobjede Engleza predstavljalo bi iznenađenje.

Uživajte i zaradite uz najveće kvote na svijetu u Mozzartu. Registraciju za onlajn klađenje možete započeti ovdje.

NAPOMENAKvote su podložne promjenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svijetu.

(Sponzorisani tekst, 18+)