Evropsko prvenstvo je u žiži javnosti, a na scenu se probija i Kopa Amerika.

Za danas su bukmejkeri Mozzarta spremili pojačane kvote na tri meča koja obuhvataju dva trenutno najpopularnija nadmetanja na svijetu, i one će u svakom trenutku imati najveći koeficijent na planeti.

Provjerite, stvarno je tako.

ENGLESKA – ŠKOTSKA (PETAK, 21.00), KEC 1,37

Engleska je protiv Hrvatske, najtežeg rivala u Grupi D Evropskog šampionata, pokazala da je i te kako kvalitetna i da može da ode daleko. To se ne može reći za njenog večerašnjeg rivala Škotsku, koja u prvoj utakmici protiv Češke nije pokazala apsolutno ništa. Iako su Škoti u međusobnim susretima umjeli da otmu po koji bod Gordom albionu, sada su im izgledi veoma tanki. Posljednji put su se susreli u kvalifikacijama za prošlo Svjetsko prvenstvo i u toj utakmici Škoti su bili blizu velikog iznenađenja, međutim Hari Kejn je kasnim golom u nadoknadi donio Englezima bod.

Mozzart za svaki gol na Evropskom prvenstvu donira

100 KM u humanitarne svrhe.

Navijaj za golove.

ARGENTINA – URUGVAJ (SUBOTA, 02.00), KEC 2,17

Poslije kiksa na startu Kopa Amerike Argentina će noćas u Braziliji biti pred rezultatskim imperativom u duelu sa Urugvajem. Gaučosi su remizirali sa Čileom na otvaranju iako su bili daleko bolji i opasniji rival, a sada će se još jednom osloniti na Lea Mesija koji je probio led i upisao se među strijelce. Sa druge strane, nebesko-plavi žele da impresioniraju na svom premijernom duelu u okviru kontinentalnog takmičenja. Napadač Mančester Junajteda Edinson Kavani nalazi se u konkurenciji za meč pošto je odradio suspenziju i mogao bi da se pridruži Luisu Suarezu u početnih 11.

Tokom Evropskog prvenstva osvoji iPhone 11

svakog dana za tiket s najvećom kvotom

i jednom promašenim parom.

Naplati najveći promašaj.

ŠVEDSKA – SLOVAČKA (PETAK, 15.00), KEC 2,03

Švedska i Slovačka su iz prvog kola Evropskog prvenstva izvukle više nego što je iko očekivao. Naime, plavo-žuti su izborili remi sa jednim od favorita takmičenja Španijom, dok su Sokoli uzeli sva tri boda protiv Poljske. Danas je veći pritisak na Švedskoj, koja ne smije da izgubi, dok bi joj bod praktično ostavio samo teoriju po pitanju plasmana u narednu fazu. Međusobno su ove dvije reprezentacije odigrale pet susreta, a Slovačka do sada nikad nije zabilježila pobjedu. Šveđani su slavili dva puta, dok su četiri duela završena neriješeno.

Uživajte i zaradite uz najveće kvote na svijetu u Mozzartu. Registraciju za onlajn klađenje možete započeti ovdje.

NAPOMENAKvote su podložne promjenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svijetu.

(Sponzorisani tekst, 18+)