Drugo kolo Evropskog prvenstva u samom startu uzburkalo je atmosferu. Meridian najveće kvote na planeti za EURO 2020 „zapalile“ su LIVE igru, ali pravi fudbalski znalci koriste još jednu priliku za skidanje maksimalnih dobitaka…

Sve što ti je potrebno da igraš najveće kvote na planeti, jeste da kreiraš svoj meridianbet nalog, jer u samom startu, instant si u plusu!

Za samo par sekundi, dobijaš na poklon 10 KM ZA BESPLATNO SPORTSKO KLAĐENJE I 300 BESPLATNIH SPINOVA za zabavu na Meridian Online Kazinu.

KLIKNI OVDJE, da preuzmeš poklon!

Fatastičan meč i fenomenalna prilika za profit, danas se igra u sastavu grupe E. Španija nakon neriješenog rezultata sa Švedskom, na trećem je mjestu, dok je Slovačka na prvom mjestu tabele, nakon neočekivane pobjede nad ekipom Poljske, koju predvodi megastar Robert Lewandovski. Rezultatom 2:1 dokazali su da umiju da igraju fudbal, tako da je danas apsolutno sve moguće na ovoj utakmici. Švedska – Slovačka danas od 15h, brutalna je prilika za iskoristiti Meridian BetBuilder jer kvote praktično „vrište“ na dobitak!

Grupa D, danas će sigurno biti svima posebno interesantna. Svjetski viceprvak, reprezentacija Hrvatske, danas jednostavno mora pobjediti, a po najavama selektora Dalića, od prve minute u glavama „Vatrenih“ je samo napad, gol i tri boda. Češka je prelijepom igrom, možda iznenadila Škotsku na „Ostrvu“, ali reprezentacija Hrvatske ipak je nešto posebno. Modrić, Rebić i ekipa danas su u Meridianu od 18h, tipovani najvećom kvotom na planeti – POBJEDA HRVATSKE 2.40!

U sastavu iste grupe, od 21h Engleska – Škotska. Minimalna pobjeda Engleza, iako su fantastično igrali prvu utakmicu protiv „Vatrenih“, nedozvoljava im priliku da igraju previše opušteno. Dokazano je da su favoriti, ali to moraju dokazati na terenu!

Gol Kejna i Rašforda sa pobjedom Engleza u oba poluvremena, Meridian BetBuilder tipuje sa nestvarnom kvotom – 5.63!

Meridian – najveće kvote na planeti!

*kvote su podložne promjenama, ali u svakom trenutku Meridian nudi najveće kvote na planeti za EURO 2020!

(Sponzorisani tekst, 18+)