Nakon neočekivanih uzbuđenja koja smo gledali u prvim utakmica Evropskog prvenstva, sad je na redu drugo kolo grupne faze. Utakmice postaju sve uzbudljivije, jer svaki bod sad predstavlja ostvarenje snova.

Ukoliko još uvijek nemaš meridianbet nalog, sad je praktično obaveza da ga napraviš, jer samo Meridian svim igračima koji danas naprave nalog, daje na poklon 10 KM ZA BESPLATNO SPORTSKO KLAĐENJE I 300 SPINOVA za najbolju zabavu na Meridian Online Kazinu.

Od 15h, „Gazprom Arena“ mjesto je odluke za Rusiju. Prethodnu tekmu Belgija ih je ubjedljivo dobila rezultatom 3:0, te sad neophodno moraju do bodova. Finci su pobjedili Dance, nakon nemilog događaja sa najvećom zvijezdom Danske, C. Eriksenom. Iako je statistika neumoljivo na strani Danske, Finci su iskoristili jedini šut u okvir gola, a taj šut je bio presudan za pobjedu. Pohjanpalo je zabio u 60. minutu. Vrlo su male šanse da sad mogu nešto slično da ponove protiv Rusije, jer Rusi od prvog minuta startaju na pobjedu – RUSIJA 1.80!

A, za nešto ozbiljnije majstore, Meridian BetBuilder nudi fenomenalan tip – DVOJKA I RUSIJA DAJE GOL U OBA POLUVREMENA – 3.31!

Turska – Vels, otvaraju drugi krug grupe A. Nakon lošeg otvaranja i tri primljena pogodka od Italije, sad sa 0 bodova idu na crtu Bejlu i ekipi Velsa. Vels koji je protiv Švajcarske pokazao karakter, kao ekipa koja se ozbiljno takmiči za prolaz u nokaut fazu. Koliko ekipa Turske može, danas ostaje da se vidi, ali ko god danas odigra KEC na Tursku, igra najveću kvotu na planeti – 2.80!

Prava poslastica dana meč je koji se igra u glavnom gradu Italije. Naravno radi se o „Olimpico“ stadionu u Rimu, gdje Italija dočekuje Švajcarsku. Italijani su dokazali odmah na otvaranju da su ekipa koja ove godine sve osim titule smatra neuspjehom, a najbitnija stvar za Italijane jeste da su C.Immobile i L. Insigne inspirisani za postizanje pogodaka. Ekipi Turske u prvoj utakmicu faktički nisu davali uopšte nikakve šanse, a večeras protiv Švajcaraca sigurno idu od prve minute da obezbjede nokaut fazu. Kvota na ITALIJU – 1.80, večeras se ne propušta, ali za najozbiljnije igrače, Meridian BetBuilder nudi nešto specijalno – pobjeda Italije i golovi C. Immobile-a i Insigne-a po kvoti – 9.33!

Meridian – najveće kvote na planeti!

*kvote su podložne promjenama, ali samo Meridian u svakom trenutku ima najveće kvote na planeti za EURO 2020

(Sponzorisani tekst, 18+)