Bh. dvojac Luka Menalo (24) i Stjepan Lončar (24) iza sebe imaju dobru sezonu u dresu Rijeke, a Luka koji je bio na posudbi iz Dinama ističe da je zadovoljan igrama.

“Nakon dobre odrađene sezone u Rijeci vraćam se u Dinamo. U razgovoru s klubom donesena je takva odluka. Mislim kako ovog puta neće biti odlaska na posudbu ni prodaje i da definitivno ostajem u Zagrebu. Mogu biti zadovoljan kako sam odradio posudbu u Rijeci”, rekao je Menalo za Hercegovina.info.

Drugi reprezentativac BiH u Rijeci Stjepan Lončar jedan je od najboljih veznjaka u HNL-u, a za njegove usluge zainteresovano je nekoliko klubova iz liga petica.

“Puno toga se događa ovih dana. I danas sam razgovarao s menadžerima, ima dosta ponuda. Mogu potvrditi da ima dosta istine što se tiče Italije. Monza je otpala budući da se nisu uspjeli plasirati u Serie A. U igri su još tri kluba iz Italije, ali kada bude konkretno onda možemo razgovarati o tome. Postoje opcije i za Englesku i Španiju”, rekao je Lončar.

Menalo je na 40 ovosezonskih utakmica postigao 13 golova i dodao sedam asistencija. Lončar je sakupio 42 nastupa u sezoni 2020/2021, postigao je tri gola i ubilježio šest asistencija.

(Reprezentacija.ba)