Ozbiljan rad na treninzima, ali i dobro raspoloženje među igračima i stručnim štabom preovladavaju na pripremama Zmajeva za utakmice sa Crnom Gorom i Danskom, saopšteno je na stranici NS/FS BiH.

Ajdin Nukić (23) kapiten FK Tuzla City jedan je od igrača koji su se prvi put našli na spisku A reprezentacije.

“Naravno da mi je san bio da zaigram za reprezentaciju i hvala selektoru na pozivu. Dolazak na ovo okupljanje za mene predstavlja nešto posebno. Dobre igre ove sezone su nagrađene i nadam se da ću nastupiti u narednim mečevima, da ću imati priliku da predstavljam svoju zemlju. Potrudiću se da svaku minutu za igru koju dobijem iskoristim na najbolji mogući način“, kaže Nukić i nastavlja:


“Drago mi je i kad vidim da igrači iz Premijer lige dobijaju prostor u nacionalnoj selekciji. To je pokazatelj da naše takmičenje napreduje. Ima tu kvalitetnih igrača sa kojim je i Premijer liga odskočila na jedan viši nivo. Nadam se u budućnosti uzajamnom napretku, kako reprezentacije, tako i domaćih takmičenja.“

Nukić sa dosta optimizma očekuje naredne susrete:

“Mi se ozbiljno pripremamo za utakmice, ne zanima nas što su one prijateljske. Svi igrači koji su došli na ovo okupljanje žele da pokažu kvalitet. Jedva čekamo utakmice, naročito mi debitanti. Očigledna je želja i motiv kod svakog od nas da pokažemo šta znamo. Mi ćemo se potruditi maksimalno i vjerujem da ćemo ostvariti pobjede protiv Crne Gore i Danske”, kazao je Nukić za stranicu Saveza.

Zmajevi u srijedu igraju prijateljsku utakmicu protiv Crne Gore, a susret na Grbavici počinje u 18 sati.

(Reprezentacija.ba)