Novi dan za kladioce – nove poklon kvote. Bukmejkeri Mozzarta ne posustaju i u finišu sezone u većini zemalja širom Evrope. Za danas su pripremili čak četiri kvote koje će u svakom trenutku biti najveće na svijetu. Provjerite, stvarno je tako.

Uživajte i zaradite uz najveće koeficijente na planeti u Mozzartu…

EIBAR – BARSELONA (SUBOTA, 18.00), DVOJKA 1,78

Barsa je posustala u finišu sezone, pa je izgubila trku za titulom sa madridskim timovima, Atletikom i Realom. Katalonci su već okrenuti prelaznom roku i narednoj sezoni. Lionel Mesi neće igrati u Baskiji protiv Eibara u posljednjem kolu Primere. Dio navijača Barselone strahuje, da li je Argentinac završio mandat na stadionu Nou Kamp? Barsa je oslobodila najboljeg igrača obaveza u završnom kolu prvenstva i pustila ga na odmor. Za četu Ronalda Kumana neće igrati ni Kutinjo, Fati, Lengle, Pedri, Roberto i Ter Štegen. Eibar je i matematički ispao u Segundu. I za njih ovaj meč neće imati rezultatski značaj. U prvom dijelu sezone Barselona i Eibar su odigrali neriješeno – 1:1.

KROTONE – FJORENTINA (SUBOTA, 20.45), DVOJKA 1,98

Poslije sezone u Seriji A, Krotone se seli u niži rang, dok je Fjorentina uspjela da se spasi ispadanja. Biće ovo nova prilika da napadač Dušan Vlahović poboljša golgeterski saldo i još više zainteresuje brojne velikane tokom ljetnjeg prelaznog roka. Tim iz Firence ima samo jedan trijumf na posljednjih pet utakmica. Krotone je kasno upalio motore. Sakupio je četiri boda u posljednja dva kola, ali je davno ispao u Seriji B. U prvom dijelu šampionata Fjorentina je slavila na Artemio Frankiju protiv Krotonea sa 2:1, a nekadašnji napadač Partizana je postigao drugi gol za Violu.

DORTMUND – LEVERKUZEN (SUBOTA, 15.30), KEC 1,60

Odličnim finišem sezone Milioneri su osvojili Kup Njemačke, ali i izborili plasman u Ligu šampiona naredne sezone. Leverkuzen je siguran putnik u Ligu Evrope, pa je ovaj meč neće imati rezultatski značaj. Biće ovo posljednji meč na klupi Dortmunda za Edina Terzića koji prepušta mjesto Marku Rozeu, dosadašnjem treneru Menhengladbaha. Žuto-crni su u seriji od sedam pobjeda, pa će željeti s nova tri boda da spuste zavesu na sezonu. U prvom dijelu Bundeslige Farmaceuti su pobijedili Milionere sa 2:1. Ova dva tima igraju efikasne utakmice. Na šest vezanih mečeva bilo je tri ili više pogodaka. Domaći timovi su pobjeđivali na prethodna četiri međusobna duela.

KELN – ŠALKE (SUBOTA, 15.30), KEC 1,45

Jarčevi su pred ambisom. Moraju da pobjede otpisani Šalke u posljednjem kolu Bundeslige, ali moraju da čekaju kikseve direktnih rivala za opstanak, Bilefelda i Verdera. Kelnu su imperativ tri boda, ali moraju da osluškuju dešavanja u Štutgartu gdje gostuje Bilefeld i Bremenu gdje Verder dočekuje Menhengladbah. Ako direktni rivali pobjede, Jarčevi bi se i s tri boda protiv tima iz Gelzenkirhena preselili u Cvajtu. Ako Bilefeld ili Verder ne trijumfuju, onda će Keln pobjedom makar da izbori plej-aut sa trećeplasiranim timom iz druge lige Njemačke.

Uživajte i zaradite uz najveće kvote na svijetu u Mozzartu. Registraciju za onlajn klađenje možete započeti ovdje.

NAPOMENA: Kvote su podložne promjenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svijetu.

(Sponzorisani tekst, 18+)