Bundesliga Njemačke i La Liga Španije danas igraju posljednje kolo. Uvijek najdominantniji Meridian i danas ima najveće kvote na planeti. Ali, danas tipujete BESPLATNO! Kako?

Napravi nalog na meridiabet.ba i dobijaš poklon za BESPLATNO KLAĐENJE, a svaka tvoja uplata je „bustovana“ sa minimalno 10% EXTRA BONUSA!

Bundesliga već ima svog šampiona. Da, naravno, to je Bayern Munchen koji danas igra protiv Augsburga. Ipak, tekma koja danas privlači pažnju kompletne Njemačke jeste: BOR.DORTMUND – BAYER LEVERKUSEN. Domaćin napada 3 boda za Ligu šampiona naredne sezone, a gost čuva poziciju za Ligu Evrope. „Farmaceuti“ su dobili prethodne dvije tekme ( 2:1 i 4:3 ). Kakvu to danas gledamo goleadu? Čista osveta, „kec u glavu“ je tipovana sa: B. Dortmund – 1.70! Mečevi koji danas idu idealno sa BetBuilder ponudom su:

  • E. Frankfurt – Freiburg
  • Union Berlin – RB Leipzig
  • Wolfsburg – Mainz

La Liga Španije danas dobija novog šampiona, ili ipak vjerujete da Real Madrid brani titulu? Barsa je jedno vrijeme držala tempo, ali sad je ipak zaostala. Oba gradska rivala, Real Madrid i Atl. Madrid danas igraju od 18h. Razlika je u 2 boda. Obje tekme su prave goleade u najavi, tako da se danas obavezno igra dupla opklada!

Uplati online, skini EXTRA BONUS i tipuj opušteno. Danas je dan za „keš“!

Najveće kvote na planeti!

*kvote su podložne promjenama

(Sponzorisani tekst, 18+)