Poklon koeficijenti u punom sjaju.

Kladionica Mozzart iz ponude je ove nedjelje izvadila četiri zanimljiva meča koja se igraju u okviru prvenstva Španije, Njemačke, Holandije i košarkaškog finala ABA lige, a bukmejkeri garantuju da će baš ta četiri para u svakom trenutku imati najveće kvote na svijetu.

Uživajte i zaradite uz najveće koeficijente na planeti u Mozzartu…

BARSELONA – SELTA (NEDJELJA, 18.30), KEC 1,27

Barselona je izgubila bodove u tri od prethodna četiri ligaška kola i to će je vjerovatno koštati mogućnosti da osvoji titulu. Izgubila je dobru startnu poziciju poslije neočekivanog domaćeg poraza od Granade, potom je izborila pobjedu u Valensiji, ali usljedila su dva remija sa Atletikom i Levanteom. Katalonski tim je tako na dva kola prije kraja u zaostatku četiri boda za liderom Atletikom, tako da šanse za osvajanje titule leže samo na nivou teorije. U svakom slučaju, Barsa će ionako željeti da pretekne barem najvećeg rivala Real iz Madrida, a prvi preduslov je da pobijedi Seltu. Ipak, posljednja faza sezone u potpunosti je prijala timu iz Viga, koji je vezao četiri pobjede.

RB LAJPCIG – VOLFZBURG (NEDJELJA, 20.30), KEC 2,20

Bila je ovo razočaravajuća nedjelja za RB Lajpcig, kojeg je prošlog vikenda u ligi pobijedila Borusija Dortmund, što je bio rezultat koji je Bajern promovisao u šampiona, prije nego što je u četvrtak uveče izgubio od istog protivnika u finalu DFB kupa. Odlazeći šef Julijan Nagelsman ima motiv da završi kao prvi pratilac budućeg kluba, i u situaciji je da večeras obezbijedi mjesto vicešampiona izbegavanjem poraza od trećeplasiranog Volfzburga. Ove dvije ekipe se dobro poznaju, sastale su se sedam puta za nešto više od dve godine u Bundesligi i Kupu. Obično su se nadmetali, pet od njih sedam završilo se 0-2.

CRVENA ZVEZDA – BUDUĆNOST (NEDJELJA, 18.30), KEC 1,75

Došlo je vrijeme za prvu epizodu finala ABA lige. Crvena zvezda i Budućnost boriće se kroz maksimalno pet utakmica za pehar prvaka regionalne lige i plasman u Evroligu. Dva tima su ostavila najjači utisak u ligaškom dijelu takmičenja, u kojem je Crvena zvezda ostvarila skor od 23 pobjede i tri poraza, a Budućnost 22 slavlja i četiri neuspjeha. U plej-ofu beogradski sastav je tek u majstorici izašao na kraj sa Igokeom, dok su Podgoričani lako izašli na kraj sa Mornarom. U ovosezonskim dvobojima Zvezde i Đetića uspješniji je u oba navrata bio crnogorski sastav.

VITESE – AJAKS (NEDJELJA, 14.30), DVOJKA 1,63

Velika je šteta što duel Vitesea i Ajaksa ne nudi bitku za neki temeljniji cilj od oproštaja od sezone na što dostojanstveniji način. Ni jedni ni drugi ne mogu da se pomere na tabeli, oni jednostavno ostaju na svojim pozicijama, bez obzira kako ispalo njihovo odmjeravanje snaga.

Ajaks je osvojio duplu krunu, a Vitese je poklekao u finalu Kupa od Kopljanika i imaće lični motiv da se osveti. Ipak, umor je uslovio da kormilari oba tima za ovaj duel posegnu za odmaranjem nekih nosioca igre i otuda treba sve uzeti sa rezervom. Jasno je ipak da je ekipa u kojoj dominira Dušan Tadić favorit.

Uživajte i zaradite uz najveće kvote na svijetu u Mozzartu. Registraciju za onlajn klađenje možete započeti ovdje.

NAPOMENA: Kvote su podložne promjenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svijetu.

(Sponzorisani tekst, 18+)