Subota je bila prava golgeterska, tako da je nedjelja pravi spektakl u najavi. Moraju se obezbjediti mjesta u Evropi naredne godine, sačuvati se od ispadanja, ali i titule su u pitanju. Ako je ikad trenutak, sad je za tipovanje idealan! Zašto?

Zato što se sad sve riješava, za mnoge nema sutra, a kladionica Meridian nudi apsolutno najveće kvote na planeti i najjače bonuse. Samo za registraciju u startu dobijate poklon od 10 KM ZA BESPLATNO KLAĐENJE i dodatnih 300 spinova za Meridian Online Kazino…

Šta tipujemo danas?

Premier League Engleske danas na repertoaru nam nudi četiri meča za ozbiljno tipovanje. Wolves kući dočekuje Brighton. „Čekićari“ u derbiju sa Evertonom, Arsenal prima u goste WBA. Najjači tip, tj. ono što se danas igra „u glavu“ je Manchester United protiv Aston Ville. „Crveni đavoli“ su u ozbiljnoj formi, na drugom mjestu sa 67 bodova, a sigurno se neće dovesti u situaciju da ugroze svoj plasman. KVOTA „ZA DVOJKU U GLAVU“ – MAN. UTD – 1.90.

La Liga takođe u znaku okršaja. Real Madrid nakon ispadanja iz Lige šampiona, bori se kući za titulu sa Sevillom, Valencia dočekuje Valladolid, Getafe sa Eibarom, a tip dana sigurno je Villarreal kući sa Celta Vigom. Peto i šesto mjesto u La Ligi imaju plasman u Ligu Evrope, tako da domaćin sigurno neće dozvoliti kiks. U finalu su Lige Evrope, ekipa je maksimalno „nabrijana“, tako da se zna šta je jedino logičko riješenje. Tip je svako KEC – VILLARREAL: 2.10!

Tekme koje su danas fantazija za BetBuilder ponudu su:

Meridian – najveće kvote na planeti!

*kvote su podložne promjenama

(Sponzorisani tekst, 18+)