Četvrtak je tradicionalno rezervisan za Ligu Evrope. Igraju se revanši polufinala, a videćemo da li ćemo gledati englesko finale kao u Ligi šampiona. Mozzart je za danas izdvojio tri kvote koje će u svakom trenutku biti najveće na svijetu.

Uživajte i zaradite uz najveće koeficijente na planeti u Mozzartu

ARSENAL – VILJAREAL (ČETVRTAK, 21.00), KEC 1,97

Tobdžije su se izvukle u prvom meču u Viljarealu, kada su poraženi sa 2:1. Unaj Emeri je nekada vodio Arsenal, a sada ima šansu da donese finale Žutoj podmornici i borbu za pehar u ovom takmičenju i vizu za Ligu šampiona naredne sezone. Tim iz Londona je razočarao u Premijer ligi, pa mu je Liga Evrope prioritet. Neće moći da igraju kažnjeni Sebaljos kod Arsenala i Kapo iz Viljareala zbog crvenih kartona u prvom meču u Španiji. Arsenal je prije 15 godina eliminisao Viljareal u polufinalu Lige šampiona, pa je i to dodatni motiv za španski tim. Obje ekipe su bile uspješne prethodnog vikenda. Viljareal je pobijedio Hetafe na svom terenu sa 1:0, dok je Arsenal slavio u gostima protiv Njukasla sa 2:0.

ROMA – MANČESTER JUNAJTED (ČETVRTAK, 21.00), DVOJKA 2,00

Đavoli su na pragu finala Lige šampiona. Prije sedam dana na Old Trafordu Junajted je slavio sa čak 6:2. Trebalo bi čudo da se dogodi da Vučica nadoknadi četiri gola minusa iz prvog meča polufinala. Portugalski stručnjak Paolo Fonseka broji posljednje dane na klupi Rimljana. Oleu Gunaru Solskjeru se smiješi prvo finale na klupi slavnog tima sa Old Traforda. Prethodna četiri polufinala u svim takmičenjima je izgubio, sada će teško da ispusti veliku prednost iz Mančestera. Norvežanin još čeka na prvi trofej na klupi slavnog kluba. Navijači Rome rado se sećaju 2017. godine kada je Roma na Olimpiku nadoknadila 4:1 iz Barselone u Ligi šampiona u četvrtfinalu. Sada treba pravo čudo za Edina Džeka i drugove. Fudbaleri Junajteda su odmarali prethodni vikend jer derbi Premijer lige protiv Liverpula nije odigran zbog upada navijača i protesta protv vlasnika kluba, porodice Glejzer. Roma već šest utakmica nije pobijedila.

BENFIKA – PORTO (ČETVRTAK, 19.30), KEC 2,60

Sportingu iz Lisabona se smiješi titula u Portugaliji poslije 19 godina, dok će Benfika i Porto da se bore za drugo mjesto. Zmajevi imaju četiri boda više. U prvom dijelu sezone u duelu ljutih rivala nije bilo pobjednika – 1:1. Više od dvije godine Orlovi ne znaju za pobjedu protiv Porta. Zmajevi imaju četiri pobjede i remi u posljednjih pet duela. Na dvije posljednje utakmice na Lužu gosti iz Porta su slavili sa 2:1 i 2:0. Dobra vijest za goste je da će trener Seržo Konseisao moći da vodi ekipu s klupe. Njemu je ukinuta suspenzija poslije žalbe na kaznu Fudbalske federacije Portugalije zbog prigovora na suđenje na meču protiv Portimonensea. Meksikanac Hesus Manuel Korona nije mogao da pomogne drugovima na posljednjem treningu i on je pod znakom pitanja za Klasik. Od ranije su van stroja Španac Markano i Mbaje. Kod domaćina zbog povreda ne mogu da igraju Almeida i Arauho. Opširniju najavu derbija Portugalije pročitajte OVDJE.

Uživajte i zaradite uz najveće kvote na svijetu u Mozzartu. Registraciju za onlajn klađenje možete započeti ovdje.

NAPOMENA: Kvote su podložne promjenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svijetu.

(Sponzorisani tekst, 18+)