VIDEO/ Podcast Opsajd: Početak raspleta

Nekadašnji vođa BH Fanaticosa, a danas fudbalski trener Ismet Turšić Ventola i renomirani sportski novinar Saša Ibrulj i u podcastu “oPsajd” govore o aktuelnim temama u bh. fudbalu

NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo Reprezentacija.ba portala i Reprezentacija.ba portal ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Nekadašnji vođa BH Fanaticosa, a danas fudbalski trener Ismet Turšić Ventola i renomirani sportski novinar Saša Ibrulj i u podcastu “oPsajd” govore o aktuelnim temama u bh. fudbalu.

Opsajd u finišu. Još jedno kolo je za nama, i tri derbija s njim, a svaki od njih barem je započeo ono što ćemo do kraja mjeseca zvati raspletom fudbalskog prvenstva BiH.

Borac je u posljednjim sekundama iščupao izuzetno vrijedan bod kod Veleža, ali je taj rezultat najviše odgovarao Sarajevu koje je razbilo Želju i sada opet ima sve u svojim rukama. I naravno, opet se najviše priča o penalima, i sudijama, i šta su napravili a šta nisu, ali jasno je i da to nije problem, a pokušavamo objasniti šta jeste.

Široki se vratio u borbu za Evropu, to je propustio Musemić, a borba za ostanak je i dalje zanimljiva. Opsajd, 79.

(Reprezentacija.ba)

Oznake:

Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare