Od 21h, na „Etihad“ stadionu, gledamo nokaut obračun polufinala Lige šampiona: Manchester City – PSG. Iako se tekma igra u Engleskoj, to nije mjesto najvećeg uzbuđenja. Najveće uzbuđenje je upravo kod navijača, a za najjače navijanje tipujte u Meridianu, na mjestu najvećih kvota na planeti!

Samo u Meridianu, ukoliko nemate još uvijek meridianbet nalog, na poklon dobijate 10 KM za BESPLATNU SPORTSKU PROGNOZU, sa dodatnih 300 SPINOVA za Meridian Online Kazino!

Manchester City – PSG

Pep Gvardiola i „Građani“ ponovo nastavljaju da zapanjuju kompletnu fudbalsku javnost. Neumoljivost je njihov karakter ove sezone, te je praktično nemoguće stati im na put. Niz pobjeda kakav fudbalska javnost, gotovo „nikad“ nije vidjela. Prethodnu tekmu su dokazali čvrstinu karaktera, na način da ni u jednom trenutku nisu „gubili glavu“. Parižani su na svom stadionu poveli u 15. minutu, golom Marquinhosa, te je sve izgledalo da će pritisak domaćina biti plodonosan, ali ipak, njihova igra bila je nedovoljno dobra za Engleze. Prvo zabija kapiten Kevid De Bruyne, zatim Mahrez. Veliki peh za Parižane, bio je crveni karton I. Gueye-a, u 77. minutu, tako da je tekma završena konačnim rezultatom od 2:1 za „Građane“.

Zvijezda PSG, Neymar je u nekoliko prilika dokazivao, da je pravi mađioničar, ali sve je to na kraju nedovoljno kad se ne napravi pozitivan rezultat. Mala je šansa da će Parižani uspjeti večeras nešto mnogo više da urade, jer ekipa iz Mančestera, nikad nije bila surovija na domaćem terenu. U svakom slučaju, tekma je tipovana najvećom kvotom na planeti, jer potvrda finala Manchester City: „kec u glavu“ – 1.90!

Fenomenalna je prilika da isprobate Meridian BetBuilder, te da na ovoj tekmi kombinujete sve ono što želite da igrate, jer danas sve uplate bankovnim karticama „bustujemo“ sa 20%!

Meridian – najveće kvote na planeti

(Sponzorisani tekst, 18+)