Lige petice u Meridianu ovaj vikend imaju rekordne kvote. Nakon sedmice Lige šampiona i Lige Evrope, sad treba obezbjediti mjesta za ova takmičenja i naredne sezone, a neki ginu i za opstanak u samoj eliti..

Rekordne kvote je najbolje igrati sa ekstra bonusima, zar ne? Ukoliko se danas registruješ na meridianbet.ba, čeka te poklon za BESPLATNO SPORTSKO KLAĐENJE sa dodatnih 300 BESPLATNIH SPINOVA, jer najbolja zabava na poluvremenu, uvijek je na Meridian Online Kazinu..

Seria A danas na repertoaru nam nudi tri meča. Crotone dočekuje Inter, a gradski rival Milan prima u goste Benevento. Ovo su praktično dva „keca u glavu“, ali meč koji danas sigurno treba tipovati, jer je kvota najveća na planeti jeste: Verona – Spezia. Gost je praktično ekipa koja je zadovoljna svojom pozicijom na sredini tabele, a u gostima se ne snalaze apsolutno nikako. Zaredali su 6 izgubljenih mečeva. Prava prilika da se danas raspali „kec u glavu“ – 2.30!

La Liga ove sezone prava je „ludnica“. Četiri tima su rame uz rame za titulu. Atl. Madrid ide po bodove kod Elche-a, a Real Madrid kući mora da pobjedi Osasunu. Najzanimljivija tekma dana, koja će sigurno biti prava prilika za uzeti keš u IGRI UŽIVO, meč je Huesca – Real Sociedad. Domaćin je ekipa koja gotovo definitivno ispada iz društva najboljih, ali zato gost mora da sačuva svoje mjesto na tabeli koje naredne sezone vodi u Evropu. Jedina logična stvar koja se isplati odigrati, jer je kvota najveća na planeti jeste: REAL SOCIEDAD – 2.20!

Engleska Premier League, vrhunska je prilika za kombinacije. M. City nakon pobjede nad PSG, ide u goste C. Palace da se potvrdi titula. Brighton dočekuje Leeds, a Chelsea igra kući sa Fulham-om. Ipak, najinteresantnija tekma dana, okršaj je: Everton – Aston Villa. Domaćin trenutno ima 52 boda, dok je Chelsea na 4. mjestu sa 58 bodova. Praktično je sve moguće, ali 3 nova boda su neophodna. Svaki novi bod vodi u Evropu naredne sezone, tako da nema tu previše filozofije, pobjeda je jedino riješenje. Najviše što je u posljednjih 13 godina Aston Vila izvukla je neriješen rezultat, ali to je ovaj put praktično nemoguće. Ova tekma je čist fiks – EVERTON: 2.10!

Pored ovih tekmi, iskoristi priliku da kombinuješ najveće kvote na planeti sa Meridian BetBuilderom za ove tekme:

· Sarajevo – Željezničar

· Lille – Nice

· Hajduk – Rijeka

Meridian – mjesto najvećih kvota na planeti!

*kvote su podložne promjenama

(Sponzorsani tekst, 18+)