Kladionica Mozzart iz ponude je ovog petka izvadila tri zanimljiva meča koja se igraju u okviru šampionata Engleske, Španije i Portugalije, a bukmejkeri garantuju da će baš ta tri para u svakom trenutku imati najveće kvote na svijetu.

Uživajte i zaradite uz najveće koeficijente na planeti u Mozzartu

SAUTEMPTON – LESTER (PETAK, 21.00), DVOJKA 2,05

Sautempton se na premijeri 34. runde Premijer lige sprema da saplete Lester u njegovom nastojanju da se dokopa mjesta u Ligi šampiona, i ima veoma dobar razlog za to. Prošle sezone Lisice su na Sent Merizu slavile sa čak 9:0 i ostavile ožiljak Svecima. Trenutno, Lester je u dobroj formi pošto je pobijedio u posljednje tri utakmice u svim takmičenjima, uključujući tijesnu pobjedu nad Sautemptonom 1:0 u polufinalu FA kupa pre 12 dana. Ekipa Ralfa Hasenhutla je u poređenju sa njim izgubila na protekla tri meča, ali iako forma nije na njenoj strani igraće na kartu veće želje. Ipak, Lisice su u situaciji da bi je tri boda odvele na deset koraka od petoplasiranog Vest Hema i pomjerile korak bliže fudbalu u eliti iduće sezone.

* Mozzart je spremio veliko iznenađenje u vidu Bonusa dobrodošlice od 100% za sve novoregistrovane igrače. Informišite se o detaljima OVDJE.

SELTA – LEVANTE (PETAK, 21.00), KEC 1,87

Pobjedom od 2:1 kod kuće nad Osasunom tokom proteklog vikenda Selta je prekinula niz od tri meča bez slavlja. Pet od posljednjih šest mečeva tima iz Viga završeni su golom na obje strane, a ukupno je postignuto 21 gol, i to uprkos remiju bez pogodaka protiv Kadiza. Večeras Selta dočekuje Levante, koji od eliminacije u polufinalu Kupa od Bilbaa nije ista ekipa. Trenutno sastav iz Valensije ima pet poraza na posljednjih šest mečeva i jedina pobjeda u tom opsegu bila je protiv fenjeraša Eibara. Šest posljednjih međuosbnih mečeva Selte i Levantea završeni su pogotkom na obje strane, a na sedam od devet zaokružen je GG&3+.

TONDELA – BENFIKA (PETAK, 20.00), DVOJKA 1,35

Lider Sporting je zamakao, ali Benfika je ozbiljna u nameri da preotme drugo mjesto i direktan plasman u Ligu šampiona od Porta. Poslije osam pobjeda u posljednjih devet ligaških utakmica Orlovi iz Lisabona su na četiri koraka od Zmajeva, na pet rundi prije kraja šampionata. Benfika je postigla po pet golova na prethodna dva gostovanja i to bi trebalo da unese strah u redove Tondele, kojoj su neophodna još samo tri boda kako bi obezbijedili opstanak. Domaćini su takođe u dobroj formi u kasnoj sezoni, sa samo jednim porazom na šest posljednjih okršaja. Na dosadašnjih pet domaćinstava protiv Benfike su poraženi, uz gol-razliku 2:15.

NAPOMENAKvote su podložne promjenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svijetu.

(Sponzorisani tekst, 18+)