Ponovo, Meridian je uspio da uradi nešto što apsolutno niko više ne može da prati! Samo u Meridianu kvote za LIVE igru su apsolutno najveće na planeti!

U svakom trenutku, Meridianbet je omogućio svim svojim igračima, koji su registrovani na meridianbet.ba, da igraju sve ono što oni žele. Najbogatija ponuda, gdje u svakoj sekundi imate najjače kvote na planeti za sve fudbalske, košarkaške, teniske i druge mečeve.

Ukoliko do sad nisi registrovan, sad ti je idealna prilika da napraviš meridianbet nalog, jer čeka te POKLON OD 10 KM ZA BESPLATNO KLAĐENJE, a poseban poklon čeka te na Meridian Online Kazinu! Poluvrijeme nikad više neće biti dosadno, jer čeka te čak 300 BESPLATNIH SPINOVA!

Zar, postoji neko ko ovo možda neće iskoristiti?

I naravno da to nije sve, jer kombinovanje PRE MATCH ponude, sa LIVE ponudom ima jedino Meridian u BiH, tako da pravi igrači kombinatorike, mogu da se opuste. U Meridianu nikad nisi zakasnio!

Premier League, donosi nam brutalan derbi dan: Southampton – Leicester. Ozbiljno se danas tipuje na KVOTU – LEICESTER: 2.10!

Za igru iskoristite priliku, da samo u Meridianu „nabildate“ svoju uplatu bankovnim karticima i e-bankingom sa 20% BONUSA!

Sastavi svoju dobitnu kombinaciju, jer samo je Meridian – kuća najvećih kvota!

*kvote su podložne promjenama

(Sponzorisani tekst, 18+)