U subotu 10. aprila igraju se dva meča 25. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Željezničar će na Grbavici dočekati Mladost Doboj Kakanj, dok će Zrinjski u Mostaru ugostiti ekipu Radnika iz Bijeljine.

Željezničar – Mladost DK (17,00 sati, Moja TV)

Ekipa Željezničara čak sedam mečeva u Premijer ligi BiH ne zna za trijumf i danas će na na svom terenu pokušati prekinuti crni niz. Želji u goste dolazi Mladost Doboj Kakanj, koja je u prvom dijelu sezone neočekivano slavila na Grbavici golom Nedima Hadžića.

Kladionice daju prednost Želji u ovom duelu. Kladionica Mozzart na dan susreta nudi kvotu 1.37 na pobjedu Plavih. Ostale kvote sa ovog meča pogledajte ovdje.

Željezničar ove sezone igra baš dobro na Grbavici, pa u 12 odigranih domaćih duela ima pet pobjeda, tri remija i četiri poraza. S druge strane, Mladost je kao gost ostvarila tri pobjede i devet poraza u aktuelnoj sezoni Premijer lige BiH.

Zrinjski – Radnik Bijeljina (19,00 sati, Arena Sport)

Zrinjski i Radnik od 19,00 sati u Mostaru igraju drugi meč današnjeg progrma 25. kola Premijer lige BiH. Momčad Zrinjskog je trenutno pet sa 42 boda i pod imperativom je pobjede u današnjem susretu.

Kladionica Mozzart na dan utakmice daje kvotu 1.35 na pobjedu Zrinjskog. Ostale kvote sa ovog susreta možete pogledati ovdje.

Fudbaleri Radnika su desetoplasirani te će do kraja sezone voditi borbu za opstanak u društvu najboljih. Interesantno da su posljednja tri ligaška meča ova dva rivala u Mostaru okončana neriješenim rezultatom.

(Reprezentacija.ba)