Ivajlo Petev prebolovao korona virus: Hvala svima na podršci

Petev zbog pozitivnog testa na korona virus nije predvodio Zmajeve protiv Kostarike i Francuske

Ivajlo Petev prebolovao korona virus: Hvala svima na podršci
Foto: FS BiH

Nakon desetodnevne izolacije i poštovanja svih epidemioloških mjera selektor bh. reprezentacije Ivalyo Petev u ponedjeljak 5. aprila je obavio novo testiranje na virus SARS-Cov-2.

Rezultat testa je negativan što je posebno obradovalo Peteva koji namjerava da se u narednih nekoliko dana vrati normalnim radnim aktivnostima.

„Koristim ovu priliku da se zahvalim ljudima koji su mi slali poruke podrške tokom ovog perioda. Sama bolest nije mi toliko teško pala koliko odsustvo sa utakmica protiv Kostarike i Francuske. Ipak, imao sam odličnu podršku stručnog štaba, igrača, koji me konstantno zovu, a posebno medicinskog tima reprezentacije. Hvala im puno, sa ovakvim saradnicima je uživanje raditi i jedna čekam da ponovo budemo na okupu“, rekao je Petev za zvaničnu stranicu FS BiH.

Selektor je takođe dodao da zahvalnost duguje ne samo sportskoj javnosti, već i svima onima koji su bili uz njega i pružili mu veliku podršku.

Iako nije bio na klupi protiv Francuske, Petev je nakon meča dobio pohvale od bh. reprezentativaca, što se desilo prvi put u historiji našeg nacionalnog tima.

(Reprezentacija.ba)

Oznake:

Komentari

11 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
Aki
06.04.2021. 14:55

Tooo majstore

debil
06.04.2021. 16:04

Ma daj, strefila ga mala prehlada. Neka se nas Jahan krojf vratio!

Očnom ti idi
06.04.2021. 18:00

Prebolovao..hahhaha. Sva sreća rezultati su nam išli na ruku, a on je pobjegao od odgovornosti u najvažnijim utakmicama.. u slučaju loših rezultata da ima pokriće

Anonymous
06.04.2021. 18:11

Dosad se pokazao kao loš selektor. Ništa dobro uradio nije. Drži se matorih igrača, a rezultati nikakvi! Kao i dosad! Spišao se s igračima, da ga štite od odgovornosti!

Anonymous
06.04.2021. 18:23

Realno bi bilo da je pobijedio slabu Finsku i uzeo bod kod kuće od anemičnih Francuza. A sjetite se da je obećavao pobjede i da sa svakim protivnikom ide na pobjedu! Izbor igrača isti kao i kod prethodnika. S njima nije bilo, pa tako i neće biti, uspjeha. Igra bez krila je velika glupost! Ista je glupost da mu ne igraju i ovi igrači: Gazibegović, Demirović, Hodžić, Hajredinović, Hasić, Hajrović, Jovičić, Prevljak, Kolić, Stevanović. Mora ih uvoditi u igru, ako želi nešto mijenjati nabolje. Pjaniću, Džeki, Kolašincu, Cimirotu, Hadžiahmetoviću, pa i Todoroviću (opet krivac za gol protiv Francuza) – drastično… Read more »

Anonymous
06.04.2021. 18:32

Pjaniću, Džeki, Cimirotu, Hadžiahmetoviću, Kolašincu, pa i Todoroviću (opet krivac za gol protiv Francuza) – drastično umanjiti minutažu u igri! Igrači ga podržavaju, naročito stari! Zato da mu se udobre. On hvali njih, oni njega, a rezultata nema! E, on više nije autoritet, podilazit će im i tu nema discipline. Igrači preuzimaju komandu u svoje ruke. Stariji igrači postaju njegovi ljubimci, i bez obzira kako igrali, imat će osigurano mjesto u repki! Ovaj mi Petev počinje sve više ličiti na svoje prethodnike – naročito na Bajevića i Prosinečkog!!! Njihov blizanac! Zato – ZBOGOM SVJETSKO PRVENSTVO!!!

Navijac
Reply to  Anonymous
06.04.2021. 23:06

A kod tebe zbogom pameti

Mire
06.04.2021. 20:03

Sad kad si zdrav druže naredni zadatak je da dernemo ufurane Francuze u Parizu. Osnovna predpostavka je da većina igrača podigne formu i minutažu u svojim klubovima.

Anonymous
Reply to  Mire
06.04.2021. 22:18

Mire, isti si kao Petev i prethodni naši selektori: stalno biste nešto obećavali i navijačima davali lažnu nadu. Sve od utakmice do utakmice, od protivnika do protivnika, a ono “bolje” nikad doći! Takvi navijači su najnaivniji i najgluplji navijači na svijetu. Lahko vas je zajebavati. Isti ste naši glupi glasači na izborima! Ali, eto, imat ćete priliku u prijateljskoj tući C. Goru. Mogu zamisliti radosti, kao da ste svjetski prvaci. Tužno! A od Francuza – ne gine vam trica (3 -0)! S takvim selektorom i navijačima – već ste se oprostili od Svjetskog prvenstva! Adio, Mare!…

Mire
06.04.2021. 23:32

De se druže bar na neki način predstavi ako hoćeš neki normalan razgovor. Ja jesam glupi navijač koji će uvijek navijati za BiH a selektori će se mijenjati, neki će biti bolji a neki gori.

Zvornikba
07.04.2021. 13:24

Taktika protiv pijetlova bila TOP 👍🇧🇦👍