Legendarni Braco Vrbanjuša snimio je video poruku nakon što su mu izbacili klub iz svih takmičenja

Braco Hadžiosmanović je teško prihvatio izbacivanje Vrbanjuše iz Kantonalne lige

NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo Reprezentacija.ba portala i Reprezentacija.ba portal ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Odlukom Fudbalskog saveza Kantona Sarajevo FK Vrbanjuša je izbačen iz takmičenja Kantonalne lige A jer drugi put u tekućoj sezoni nisu došli na prvenstvenu utakmicu.

Legendarni Braco Hadžiosmanović i zaštitno lice nekadašnjeg bh. premijerligaša nije krio nezadovoljstvo ovom odlukom, a javnosti se obratio video porukom.

U priloženom video materijalu pogledajte reakciju Brace Hadžiosmanovića.

(Reprezentacija.ba)

Oznake:

Komentari

3 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
Sale
02.04.2021. 16:56

ma jasta..pokazi”misice” nad Bracom i FK Vrbanjusom…a NE SMIJU Zrinjskom, Borcu, Sirokom..ali smiju SVOJIMA…tako to radi MTEL koalicija Bosnjacima…”trojka” , a ubrzo aBD dvojka…pokazuju zube onima koji su se borili i izborili za ovu drzavu… a sada vlast daju dezerterima i srbima…a nasa idiotska omladina im daje glas…bice opet klanja ,ovaj put uzimaju LAHKO Sarajevo i Tuzlu.. i Bihac bi da im nije daleko….

Marshall
Reply to  Sale
03.04.2021. 01:26

Tako je Braco gumena glavo.
Ako niste gledali Bajramski program kuci kod Brace to obavezno pogledati i kad ga je Memo u nekoj kuharskoj emisiji na hayatu provalio da je na svadbu kcerke ili sina raja iz njegove mahale ulazila na zadnja vrata 😂😂

Elvir
07.05.2021. 08:13

E kakvi smo mi ljudi, bolje rečeno ova vlast, klub star, 100 godina Mjesto da Vrbanjuša bude jak, klub da se u njega, ulaže, sramota, to smo mi starija, Vrbanjuša i od zelje i Sarajeva, Bruka Bruka fuj