VIDEO/ Objavljen je snimak Francuza iz svlačionice Grbavice

Objavljeni su detalji dolaska i odlaska sa stadiona, te detalji iz svlačionice

NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo Reprezentacija.ba portala i Reprezentacija.ba portal ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Reprezentacija Bosne i Hercegovine je u srijedu na Grbavici ubilježila minimalan poraz od Francuske. Jedini gol na utakmici postigao je fudbaler Barcelone, Antoine Griezmann.

Francuzi su bili smješteni u hotelu na Ilidži, a njihov dolazak na stadion osiguravao je veliki broj pripadnika policije i privatnog obezbjeđenja. Interesantno je da je veliki broj francuskih igrača nakon utakmice u šorcevima i dresovima otputovao različitim vozilima na sarajevski aerodrom gdje je istu noć odletjelo čak šest charter letova. Tako su klubovi za koje nastupaju “ubrzali” dolazak svojih fudbalera u svoje trening kampove.

Zvanični profil reprezentacije Francuske objavio je video sa zanimljivim detaljima dolaska, odlaska, ali i detalja iz svlačionice.

Oznake:

Komentari

3 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
realan
02.04.2021. 12:25

bruke i sramote ,veći moj špajz od ove svlačionice hahaha

Zvrk90
02.04.2021. 13:10

Bilo bih zanimljivo zmajeve vidjeti kako se ponasaju u svlacionici. Neku dokumentaciju smisliti. Kakva je atmosfera, sta se prica na polavremenu itd 😀

Anonymous
Reply to  Zvrk90
02.04.2021. 19:18

BILO BI… Imaš li 4 razreda škole???!