Navijači: Utakmice reprezentacije ne mogu prenositi “lokalne” televizije

Bh. javnost jako nezadovoljna uslugama TV operatera u BiH


Navijači: Utakmice reprezentacije ne mogu prenositi “lokalne” televizije
Foto: UEFA

Stotine poruka Reprezentacija.ba portal dobio je od svojih čitatelja i fanova koji nisu mogli na teritoriji Bosne i Hercegovine sinoć gledati utakmicu Finska – BiH.

“Uslov za TV prava utakmica reprezentacije BiH morala bi biti dostupnost većini bh. građana, utakmice BiH ne mogu prenositi lokalne televizije” slažu se većinom navijači reprezentacije BiH koji su nam se javili.

Nemogućnost gledanja utakmica svoje reprezentacije, samo je kulminacija agonije i frustracije ljubitelja fudbala u BiH koju trpe već mjesecima i zbog koje je Reprezentacija.ba zatrpana porukama.

Naime, zbog odnosa najvećih tv operatera u BiH, fudbalski navijači su u situaciji ili da ne mogu gledati većine utakmica Serije A, Lige Šampiona i Europa Lige ili utakmice reprezentacije BiH i La Lige ili Premijer lige BiH.

Vrijedi se zapitati da li iste te kompanije i nije previše briga za ljubitelje fudbala u BiH kada već mjesecima zanemaruju upite Reprezentacija.ba portala napisane u ime svih onih naših čitatelja i fanova koji su nam se javili, ili da pojedini od njih čak i nemaju internetsku stranicu sa bh. domenom, nego tržište u BiH pokrivaju preko stranice sa domenom “.rs”.

Nevjerujemo da se tako iste kompanije odnose sa javnošću i medijima u europskim zemljama, ali vjerujemo kako su građani koji na mjesečnoj osnovi izdvajaju milione KM za usluge TV-a i interneta zaslužili više.

(Reprezentacija.ba)


Komentari

6 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
XoXO
25.03.2021. 10:40

da smo pametni ne bi niko placao ove lihvare… uzimaju nam po 70-80 KM mjesecno znate li vi koje su to pare i koliko to ljudi placa

Hajro
Reply to  XoXO
09.04.2021. 23:19

Jeftinije je placati resiver pa hvatas i strane kanale

Zazdrnjak
25.03.2021. 10:53

Imaju vise zaposlenika nego ARD iZDF zajedno! Klasika za BiH

Diasporac
25.03.2021. 10:53

Na stranici bhliga.com uvijek ima stream

bistro
25.03.2021. 12:35

To pokazuje nemoc drzavne tv opcenito..nekad je borba bila FTV BHT ko ce prenositi tekmu.Skandalozno..samo reci skandal i bruka

Anonymous
25.03.2021. 13:28

koliko novca dajemo za Moja tv i nemogu nam obezbjefiti tekmu sramota za drzavu kakva nam drzava takva nam televizija