Demirović debitovao uoči rođendana: Ne smijemo primati onakve golove

Demirović sretan zbog debija


Demirović debitovao uoči rođendana: Ne smijemo primati onakve golove
Foto: FS BiH

Ermedin Demirović debitovao je za Bosnu i Hercegovinu dan uoči svog 23. rođendana. Mnogi će reći, prekasno s obzirom da već dvije sezone igra odlično.

Komentarisao je remi Finske i BiH u prvom kolu kvalifikacija za SP 2022 koji je završen 2:2.

“S jedne strane sam veoma sretan zbog debija za svoju domovinu. To mi je uvijek bio san, a s druge strane žao mi je što nismo uspjeli da pobijedimo Finsku” izjavio je Demirović u kojem je odigrao desetak minuta.

I on se, kao Miralem Pjanić, požalio na loš teren, ali i greške naše reprezentacije.

“Teška utakmica po lošem terenu. Nismo smjeli primiti gol iz kontre i moramo raditi da ispravimo te neke stvari. Gledamo naprijed uz optimizam” rekao je za kraj napadač Freiburga.

(Reprezentacija.ba)

Oznake:

Komentari

3 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
Bosniakool
25.03.2021. 08:37

Sretna ti rofendan Rodzak….
Sve naj…..

Sredinom
25.03.2021. 10:30

I sad će Demirović da igra protiv Kostarike ,kao da se dokaže , kome treba on da se dokazuje ?

Bely@Boy
25.03.2021. 13:27

Moj Buraz i ja smo trazili Miralema po terenu prvih dvadeset minuta, nigdje ni traga ni glasa od njega, bilo nam je to bas cudno jer smo ga vidili na pocetku kada su se Intonirale Himne Drzava. Obizirom da je Najskupli bio je Najgori i pored tog jadnog penala kojeg je skoro pa profulo (golman odbrani), malo ga je Bog sami pogledao pa se je ta lopta odbila prema njemu. Demiroviću ti si jedna od nasih novih nada i iskreno se nadam se da se neces uljuljati kao ovaj kojeg sam gore komentarisao. Ziv ti nam i zdrav Bio.u