VIDEO/ Nikola Prce: Nadam se da ćemo osvojiti dva boda protiv Austrije

BiH u nedjelju u Bugojnu dočekuje Austriju u susretu kvalifikacija za EURO

NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo Reprezentacija.ba portala i Reprezentacija.ba portal ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Rukometna selekcija BiH u nedjelju 14. marta u Bugojnu od 17,00 sati igra susret četvrtog kola kvalifikacija za EURO protiv Austrije.

Našoj selekciji je potrebna pobjeda kako bi ostala u igri za plasman na prvenstvo, a Nikola Prce se nada trijumfu protiv Austrijanaca.

“Već smo obavili četvrti, peti trening. Tu je novi trener, a utakmica je u nedjelju jako bitna i nema vremena za neke veće promjene. Tu je i nekoliko novih igrača. Znamo da smo zadnji put imali mali kiks, ali to i ne mora puno značiti, jer nam slijede utakmice sa Austrijom koje će odlučivati za drugo ili treće mjesto. Sutra idemo u Bugojno i nadam se da ćemo osvojiti ta dva boda i jednom nogom biti na Europskom prvenstvu.”

“Imamo loš skor sa Austrijancima. Šteta što neće biti publike na tribinama, ali sada imamo priliku da se izvadimo za loše rezultate. Možda će ove novine biti i pozitivan šok. Dat ćemo sve od sebe i probati trasirati put ka prvenstvu.”

(Reprezentacija.ba)

Ovu vijest vam donosi kladionica MeridianBet.

Oznake:

Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare