Ovog četvrtka je pauza u Ligi Evrope, ali to ne znači da nas danas ne očekuju uzbuđenja na terenima širom Starog kontinenta.

Bukmejkeri Mozzarta spremili su nova iznenađenja, najveće kvote na svijetu za tri meča.

Provjerite, stvarno je tako!

PARMA – INTER (ČETVRTAK, 20.45), DVOJKA 1,35

Milan je kiksirao u srijedu protiv Udinezea. Juve zaostaje dosta, Inter hita ka skudetu poslije decenijskog posta. Ukoliko pobjedi u Parmi, prednost Nerazura u odnosu na gradskog rivala bila bi velikih šest bodova. Parma ima dve vezana iksa, u opasnoj zoni je i teško će do opstanka u Seriji A.

Lider Serije A je u seriji od pet pobjeda, a za 450 minuta mreža Samira Handanovića se zatresla samo jednom. Tandem napadača Romelu Lukaku – Lautaro Martinez je raspucan. U prvom dijelu sezone na Đuzepe Meaci Parma je odoljela, bilo je 2:2. U finišu je Hrvat Ivan Perišić spasao bod domaćinu. Na posljednje tri utakmice ova dva tima dolazila je kombinacija GG3+.

VBA – EVERTON (ČETVRTAK, 19.00), DVOJKA 2,05

Everton je opet u igri za mjesto u Ligi šampiona ili makar Ligu Evrope. Karamele igraju u serijama. Sada su u naletu, dvije pobjede u nizu. Prvo je srušen Liverpul na Enfildu, a u ponedjeljak na Gudisonu pao je Sautempton sa 1:0, a gol odluke dijelo je Brazilca Rišarlisona. U prvom dijelu sezone bilo je 5:2 za Everton u Liverpulu, a briljirao je Dominik Kalvert Luin koji je postigao tri gola za Karamele.

Kolumbijac Hames Rodrigez je rovit. Propustio je meč u ponedjeljak protiv Svetaca, ali bi mogao na teren danas kao i Kolmen i Tom Dejvis, koji su takođe propustili duel prije tri dana. Jeri Mina, Fabijan Delf i Jan Filip Gabin nisu u konkurenciji za meč. U domaćem timu mogao bi da se vrati Robert Snodgras, zimsko pojačanje iz Vest Hema. Opšriniju najavu mečeva Premijer lige pročitajte OVDJE.

FENERBAHČE – ANTALIJA (ČETVRTAK, 17.00), KEC 1,63

Na Ulker arenu danas stiže neugodna Antalija koja ima nevjerovatnih pet remija u nizu, odnosno čak sedam neriješenih ishoda u posljednjih osam utakmica. Ekipa sa Mediterana ima šest poraza, koliko i Fener, ali zbog 13 remija (najviše u ligi) tek je na 11. mjestu. Antalija već 11 mečeva ne zna za poraz u šampionatu Turske. Nije izgubila nijedan meč u 2021. godini.

Trener Fenerbahčea i dalje ne može da računa na letošnje pojačanje iz Rome, Argentinca Dijega Perotija. Iskusni napadač se nije oporavio od povrede, a van tima je i Brazilac Luis Gustavo. Zbog kartona suspendovani su Serdar Aziz i Mert Hakan Jandas, dok je Džaner Erkin van tima zbog nediscipline. Dobra vest za Fener je da se od povrede oporavilo zimsko pojačanje iz šampiona Bašakšehira Irfan Džan Kaveči. Mesut Ozil više ne ulazi s klupe, nego je standardan u prvih 11. U špicu će igrati Mame Dijam i Dimitris Pelkas. Opširniju najavu meča pročitajte OVDJE.

Uživajte i zaradite uz najveće koeficijente na planeti u Mozzartu…

NAPOMENA: Kvote su podložne promjenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu da budu najveće na svijetu.

(Sponzorisani tekst, 18+)