Zagarantovano najveće kvote na planeti, ovaj vikend su samo u Meridianu. Nisu samo najveće nego i NAJPROFITABILNIJE! Ono što se obavezno ne propušta ovaj vikend su tekme Premier League i Bundeslige. Pored najvećih kvota, Meridian je spremio „opasne“ poklone.

Ovaj vikend u Meridianu, dobijate specijalni bonus od 10% na sve uplate bankovnim karticama, naravno i 10% na sve uplate kliker i x-bonom i naravno nezaboravna meridian dopuna, koja uvijek i na svakom mjestu donosi 10% bonusa na uplatu. Za kraj slijedi još jedan specijalni poklon, zato obavezno razmotri OVE KVOTE!

Premier League se tipuje na „opasan“ derbi dana: Chelsea – Man. Utd. Od 17.30h na „Stamford Bridge“ stadionu, ekipa stručnjaka T. Tuchela dočekuje ekipu „Ubice dječijeg lica“ – Olegunar Solskjera. „Plavci“ su se sa novim trenerom vratili na pobjednički niz. Na svakoj tekmi imaju pozitivan rezultat i 3 boda, samo na tekmi sa Sauthamptonom su upisali neriješen rezultat ( 1.1 ), ali je to ipak možda bio i taktički plan pred meč sa Atl. Madridom, jer to im je svakako jako bitna pobjeda u gostima od 1:0. Ekipa „Crvenih đavola“ trenutno je drugoplasirana, ali im gradski rival bježi čak 10 bodova, te je zamor u njihovim nogama nakon meča protiv Real Sosijedada, zagarantovan. Odlična je prilika da se danas upiše KEC na tiket – 2.40!

Ozbiljno najveće kvote na planeti danas su u Bundesligi. Union Berlin dočekuje Hoffenheim, Augsburg ide u goste Mainz-u, ali „najopasnija“ tekma dana je: B. Leverkusen – Freiburg. Od 18h na „BayArena“ stadionu danas se definitivno tipuje na KEC – 2.00! „Farmaceuti“ su trenutno ispod linije na tabeli koja ih vode u Ligu šampiona naredne sezone, tako da su 3 boda praktično neophodna. Freiburg u prethodna 3 meča u gostima ima 3 kiksa, tako da se ova prilika za tipovanje na domaćina, obavezno mora iskoristiti.

I naravno, obavezno iskoristite POKLON ZA BESPLATNO KLAĐENJE, jer ukoliko nemate registrovan nalog na web sajtu meridianbet.ba, sad je idealna prilika da to uradite. 10 KM dobijate za sportsko tipovanje + 100 BESPLATNIH SPINOVA za najbolju zabavu na poluvremenu na Meridian Online Kazinu.

Svoj poklon iskoristi za ove tekme, jer „mirišu na keš“:

Meridian – mjesto najvećih kvota na planeti!

*kvote su podložne promjenama

(Sponzorisani tekst, 18+)