VIDEO/ Podcast Opsajd: Idi mi, dođi mi; kako su trgovali Sarajevo, Željo, Velež, Borac, Zrinjski

Nekadašnji vođa BH Fanaticosa, a danas fudbalski trener Ismet Turšić Ventola i renomirani sportski novinar Saša Ibrulj i u podcastu “oPsajd” govore o aktuelnim temama u bh. fudbalu

NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo Reprezentacija.ba portala i Reprezentacija.ba portal ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Nekadašnji vođa BH Fanaticosa, a danas fudbalski trener Ismet Turšić Ventola i renomirani sportski novinar Saša Ibrulj i u podcastu “oPsajd” govore o aktuelnim temama u bh. fudbalu.

Silly Opsajd. Mjesecima nema fudbala, a onda nam u mjesec dana na vrata pokuca i Premijer liga BiH i početak kvalifikacija. Zato smo danas u opuštenom izdanju pričali o prelaznom roku i ulaznim transferima, koji su kao i svake zime bili skromni.

Koliko će Mešanović donijeti dobrog Sarajevu u ovom prvenstvu, a koliko dugoročno? Zašto naši klubovi nemaju povjerenja u mlade igrače i koliko je to stvarno loše za naš fudbal?

Selektor Petev bio je u Zagrebu a mi gatamo koga je tamo gledao i ko bi mogao biti na spisku a da do sada nije bio. Zašto još uvijek nema stručnog štaba? Kako je moguće da i dalje nemamo selektora mlade reprezentacije? Da li je ikoga briga? I još mnogo toga, u mnogo opuštenijoj atmosferi nego inače.

Opsajd LXVIII.

(Reprezentacija.ba)

Oznake:

Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare