Druga sedmica nokaut faze Lige šampiona je pred nama. Večeras gledamo dva maestralna derbija između Atl. Madrid – Chelsea i Lazio – Bayern M.

Ono što je ipak obavezno za znati, jeste da se u Meridianu danas tipuje praktično BESPLATNO, za NAJVEĆE KVOTE NA PLANETI! Kako? Tako, što samo u Meridianu, ukoliko se registrujete na sajt meridianbet.ba, instant dobijate POKLON ZA BESPLATNO KLAĐENJE + 100 BESPLATNIH SPINOVA, za najbolju zabavu na Meridian Online Kazinu. Ali, obratite pažnju sad na tekme, jer nakon tog slijedi još jedan ZAGARANTOVAN POKLON ZA SVE IGRAČE!

Lazio – Bayern Munchen

Večeras na „Olimpico“ stadionu od 21h, ekipa Simeone Inzagija dočekuje bavarskog velikana – Bayern Munchen. Ono što svakako bitno za znati da večeras iako je Bayern M. favorit, jeste da rimska ekipa, kući igra maestralno. U posljednjih 7 tekmi na domaćem terenu vezali su čak 7 pobjeda, tako da sigurno treba razmisliti o TROSTRUKOJ SIGURICI! Svakako o renomeu Bayern-a ne treba posebno govoriti. Bavarska uvijek igra samo na pobjedu. U prethodnih 5 tekmi na gostujućim terenima, kiksali su samo prethodnu protiv E. Frankurta, iako su apsolutno bili dominantniji na terenu. Ono što svakako treneru Fliku prestavlja problem, jeste upitnost igre T. Milera i S. Gnabry, ali ipak R. Levendovski je vođa bavarskog napada, a svi znamo da je on sposoban čak i sam da riješi utakmicu. Kvota na DVOJKU U MERIDIANU NAJVEĆA JE NA PLANETI – 1.90!

Atl. Madrid – Chelsea

„Wanda Metropolitano“ stadion, večeras je mjesto ozbiljnog okršaja. Ne samo na terenu, već i na klupama. Diego Simeone sigurno je jedan od najvećih stručnjaka današnjice, ali od Tomasa Tuhela, uprava Chelsea mnogo očekuje. Samim dolaskom vezao je 4 pobjede, a prethodnu tekmu remi protiv Sauthamptona, koji je možda bio i taktička odluka. Svakako, ozbiljna goleada je u najavi, jer kvota može napraviti fantaziju za igru 1&3+ = 6.00!

I na kraju ZAGARANTOVAN POKLON ZA SVE IGRAČE! Tamo gdje svi drugi uzimaju manipulativne troškove, Meridian samo dodatno časti – 20% BONUSA NA UPLATE KARTICAMA!

Meridian – kuća najvećih kvota na planeti!

*kvote su podložne promjenama

(Sponzorisani tekst, 18+)