Nastavlja se Liga Šampiona, a večeras ćemo od 21,00 gledati dva duela: Atletico – Chelsea i Lazio – Bayern.

U ovom drugom očekujemo nastup Senada Lulića koji se nakon duge pauze već mjesec dana postepeno sve više vraća u prvi tim Lazija. U posljednjem kolu igrao je od prve minute protiv Sampdorije, naravno uz kapitensku traku na ruci. Igrao je nešto više od 50 minuta.

Zanimljivo, uoči ove utakmice kladionice više ne daju najviše šanse Bayernu za osvajanje Lige Šampiona, a tome su vjerovatno uzrok posljednja dva kola Bundeslige u kojima imaju remi i poraz.

Nakon što su mjesecima bili prvi favoriti, trenutno je prema Kladionici Mozzart prvi favorit Man. City. Kvota da će Man. city osvojiti takmičenje je 4.00, a da će Bajern osvojiti takmičenje je 4.50. Slijede ih PSG, Liverpool, a onda daleko ispod Real Madrid, Juventus, Chelsea… Cijelu ponudu ovih kvota možete pogledati ovdje.

Na obje strane nedostaje više igrača. U Laziju neće računati na sljedeća imena: Thomas Strakosha, Stefan Radu i Luiz Felipe, dok je u Bayernu popis duži: Thomas Müller, Benjamin Pavard, Douglas Costa, Alexander Nübel, Serge Gnabry i Corentin Tolisso.

Lazio je u Seriji A u dobroj formi uz samo jednan poraz u posljednjem periodu – protiv Intera u pretposljednjem kolu. Bayern je u blagoj rezultatskoj krizi sa remijem protiv Arminie i porazom od Eintracha u posljednja dva kola Bundeslige.

Ipak, Bayern je danas favorit prema kladionicama. Kladionica Mozzart na pobjedu Bayerna na dan utakmice nudi kvotu 1.87. Ostale kvote sa ove utakmice možete pogledati ovdje.

(Reprezentacija.ba)