Nakon fantazije fudbala koje smo sinoc gledali na „Kamp Nou“ i „Puškar Arena“ stadionima, sad je najava ozbiljnih okršaja, jer oba susreta su goleade u najavi. Porto dočekuje Juventus, dok „Milioneri“ iz Dortmunda idu u goste Sevilli.

Dan je kao idealan za tipovanje, jer danas su u Meridianu NAJVEĆE KVOTE NA PLANETI ZA LIGU ŠAMPIONA! A, kao bonus, za sve novoregistrovane igrače, koji danas instaliraju meridiabet aplikaciju i kreiraju svoj nalog slijedi POKLON OD 10 KM + 100 BESPLATNIH SPINOVA, za besplatno klađenje i najbolju zabavu!

PORTO – JUVENTUS

Tekma koja sigurno od 21h donosi maksimalno uzbuđenje. Već četiri prethodne tekme u portugalskoj ligi, Porto ne zna za pobjedu. Čudna neka serija od četiri vezana neriješena rezultata, napravila su zaostatak od 7 bodova iza Sportinga. Na drugoj strani, Juventus konačno hvata pravi prepoznatljivi ritam ove sezone, ali ipak Kristijano Ronaldo, već dvije tekme nije postigao gol, a svi znamo za njegovu glad prema „deranju mreže“! U prethodne 4 tekme ova dva tima, „Stara dama“ tri puta je bila bolja, dok su jednom igrali neriješeno, ali davne 2001. godine. Tipovanje danas na gol CR7 i na pobjedu Juventusa, sigurno je prava odluka, ali za igrače koji ipak vole više sigurnosti, najveća kvota na planeti od 2.20 na JUVE, se ne propušta.

SEVILJA – BORUSIJA DORTMUND

Sevilja je trenutno u meastralnoj seriji od vezanih čak osam pobjeda u svim takmičenjima, tako da će „Milioneri“, sigurno imati ozbiljan problem, jer na naplatu dolazi igra sa puno oscilacija. Trenutno u Bundesligi su na 6. mjestu, a za ovu tekmu imaju problem sa povredama, jer sigurno neće nastupiti Šmelcer i Vitsel, dok je Pišček, zbog povrede mišića, pod upitnikom. Prilika je odlična da se igra rezonski, na ekipu koja je u boljoj formi, a pritom još i domaćin. Sevilja KEC OD 2.55 sigurno se ne propušta!

Tipuj najveće kvote na planeti, jer samo jeMeridian – mjesto najbolje zabave!

*kvote su podložne promjenama

(Sponzorisani tekst, 18+)