Konačno! Nokaut faza Lige šampiona počinje, a odmah na otvaranju osmine finala, brutalni derbiji. Barsa dočekuje PSŽ, dok Liverpul ide u goste RB Lajpcigu. Samo u Meridian-u iskoristite priliku da tipujete na NAJVEĆE KVOTE NA PLANETI i pokupite specijalne poklone…

Ukoliko do sad nemate otvoren meridian nalog, sad je idealna prilika da tako nesto uradite. Sve što treba da uradite jeste da instalirate meridianbet aplikaciju i kreirate nalog, jer automatski vas čeka POKLON ZA BESPLATNO KLAĐENJE.

BARSELONA – PSG

Od 21h, na „Camp Nou“ stadionu, meč koji se čeka još od 2017. godine. Svi se sjećamo spektakla, kad su Parižani, nakon rezultata od 4:0 na vlastitom terenu, presigurni u prolaz, otišli na revanš u glavni grad Katalonije. Taj prolaz je bio gotovo siguran, ali golom Nejmara iz penala u 91. minutu, pa onda asistencijom S. Robertu, koji postiže gol u 95. minutu, Barsa prolazi dalje. Nejmar je danas igrače PSG, ali nažalost, neće igrati ovu tekmu, uslijed povrede. Tekmu neće igrati ni Bernat, Pembele, ali ni Di Marija, dok su Rafinja i Verati upitni. Sjajna je ovo prilika za Mesija, Grizmana i ekipu, da naprave što bolji rezultat, koji bi im obezbjedio prolaz u četvrtinu finala, najjačeg fudbalskog takmičenja u Evropi! Svakako razlog više je kvota, jer Meridian ima NAJVEĆE KVOTE NA PLANETI ZA LIGU ŠAMPIONA, a KEC JE ČAK 2.15!

RB LEIPZIG – LIVERPUL

Utakmica koja je u samom startu i prije prvog sudijskog zvižduka u centru pažnje. Naime, uslijed posljedica prouzrokovanih pandemijom korona virusa, te regulative strogog Covid-19 protokola u Njemačkoj, kojim Englezima nije dozvoljen ulaz, UEFA je morala reagovati. Iz tog razloga ova tekma će biti odigrana na „Puskas Arena“ u Budimpešti. Ekipe su u različitim formama. Ekipa Leipziga, ima trenutno vezane četiri uzastopne pobjede, dok Liverpul ima tri poraza, ali iz teških mečeva protiv Leicestera i Manchester City-a. Ali, ipak mora se priznati, duh koji ekipa Jirgena Klopa nosi u sebi. Uvijek i svaku tekmu ide se isključivo na pobjedu, a ovo je definitvno tekma koja se mora iskoristiti da se razbije negativni niz. Ono što se takođe definitivno mora iskoristiti, je i NAJVEĆA KVOTA NA PLANETI NA LIVERPUL OD 2.50!

Tipuj na NAJVEĆE KVOTE NA PLANELTI ZA LIGU ŠAMPIONA, jer čekaju nas mečevi:

  • Porto – Juventus
  • Sevilla – Bor. Dortmund

Meridian – kuća najvećih kvota!

*kvote su podložne promjenama

(Sponzorski tekst, 18+)