VIDEO/ Podcast Opsajd: Pijaca

Nekadašnji vođa BH Fanaticosa, a danas fudbalski trener Ismet Turšić Ventola i renomirani sportski novinar Saša Ibrulj i u podcastu “oPsajd” govore o aktuelnim temama u bh. fudbalu

NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo Reprezentacija.ba portala i Reprezentacija.ba portal ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Nekadašnji vođa BH Fanaticosa, a danas fudbalski trener Ismet Turšić Ventola i renomirani sportski novinar Saša Ibrulj i u podcastu “oPsajd” govore o aktuelnim temama u bh. fudbalu.

Opsajd na prinudnom odmoru. Nije da želimo da odmaramo, ali prvestvena pauza u BiH jedna je od najdužih u Evropi i tjera nas da pričamo o njoj umjesto o fudbalu. Ali, ima li zaista uslova za igranje fudbala u Bosni i Hercegovini u februaru? I šta bi se trebalo promijeniti da bude?

Klubovi ne miruju, ali više prodaju nego što kupuju, pa u ovoj epizodi pričamo o izlaznim transferima iz Premijer lige BiH, i koliko će promijeniti sliku samog takmičenja, ako hoće uopće.

Zimski Opsajd.

(Reprezentacija.ba)

Oznake:

Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare